Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool må betale dyrt for drømmespilleren: - Han er utrolig

Sjakhtar-treneren mener Teixeira er verdt 500 mill.

 ØNSKET I LIVERPOOL:  Alex Teixeira er ønsket av Liverpool. Sjakhtars trener er klar for å slippe sin juvel. Nå er det opp til klubbens president og Liverpools lommebok. Foto: NTB Scanpix.
ØNSKET I LIVERPOOL: Alex Teixeira er ønsket av Liverpool. Sjakhtars trener er klar for å slippe sin juvel. Nå er det opp til klubbens president og Liverpools lommebok. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(FourFourTwo): Sjakhtar Donetsks romanske trener Mircea Lucescu er ikke i tvil om at han sitter på gull. FourFourTwo var tirsdag i kontakt med treneren, som er klar på hvor mye Alex Teixeira er verdt.

- Han er verdt 500 millioner, sier Lucescu til FFT.

26 mål på 25 kamper - Han er utrolig. Han har fart, en veldig god teknikk. Når jeg sammenlikner han med jevngamle som for eksempel Angel Di Maria er han vel så. Han kan faktisk bli bedre. Han er aldri skadet og for hvert år som går blir han bare bedre, fortsetter treneren.

Brassen har blitt sterkt koblet til Liverpool denne måneden. Også Chelsea har blitt nevnt. Skulle Teixeira forsvinne føyer han seg inn i rekken av brasilianere som har utviklet seg i den ukrainske klubben, og deretter solgt for gigantsummer.

Denne sesongen har han scoret 26 mål på 25 kamper.

- Presidenten vet når det er Teixeiras tid å dra. Jeg vil ikke holde ham her mot hans vilje. Han ønsker å spille i en stor liga, forteller Lucescu.

70-åringen forteller videre at Teixeira fort må tåle å fullføre sesongen i Ukraina i jakt på en ny tittel.

Krever 350 Sjakhtars krav sies å være på 350 millioner kroner. Skulle en klubb legge den summen på bordet vil han bli tidenes dyreste Sjakhtar-spiller.

Tidligere rapporter har hevdet at Liverpool har fått avslått et bud på rundt 285 millioner.

Før sesongen forsvant brasilianske Douglas Costa til Bayern München for 200 millioner kroner. Mens klubben tidligere har solgt Willian (237 mill.) og Fernandinho (265 mill.) til Premier League.

Liverpool må handle raskt skal de få Teixeira nå. Overgangsvinduet stenger førstkommende mandag. Skulle det bli en handel vil det bli en av tidenes dyreste gjort i januar.

 SKRYTER AV SIN ELEV:  Sjakhtar-trener Mircea Lucescu snakker varmt om Alex Teixeira. Foto: AP Photo/Francois Mori/NTB Scanpix.
SKRYTER AV SIN ELEV: Sjakhtar-trener Mircea Lucescu snakker varmt om Alex Teixeira. Foto: AP Photo/Francois Mori/NTB Scanpix. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media