Liverpool må betale dyrt for drømmespilleren: - Han er utrolig

Sjakhtar-treneren mener Teixeira er verdt 500 mill.

ØNSKET I LIVERPOOL:  Alex Teixeira er ønsket av Liverpool. Sjakhtars trener er klar for å slippe sin juvel. Nå er det opp til klubbens president og Liverpools lommebok. Foto: NTB Scanpix.
ØNSKET I LIVERPOOL: Alex Teixeira er ønsket av Liverpool. Sjakhtars trener er klar for å slippe sin juvel. Nå er det opp til klubbens president og Liverpools lommebok. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Sjakhtar Donetsks romanske trener Mircea Lucescu er ikke i tvil om at han sitter på gull. FourFourTwo var tirsdag i kontakt med treneren, som er klar på hvor mye Alex Teixeira er verdt.

- Han er verdt 500 millioner, sier Lucescu til FFT.

26 mål på 25 kamper - Han er utrolig. Han har fart, en veldig god teknikk. Når jeg sammenlikner han med jevngamle som for eksempel Angel Di Maria er han vel så. Han kan faktisk bli bedre. Han er aldri skadet og for hvert år som går blir han bare bedre, fortsetter treneren.

Brassen har blitt sterkt koblet til Liverpool denne måneden. Også Chelsea har blitt nevnt. Skulle Teixeira forsvinne føyer han seg inn i rekken av brasilianere som har utviklet seg i den ukrainske klubben, og deretter solgt for gigantsummer.

Denne sesongen har han scoret 26 mål på 25 kamper.

- Presidenten vet når det er Teixeiras tid å dra. Jeg vil ikke holde ham her mot hans vilje. Han ønsker å spille i en stor liga, forteller Lucescu.

70-åringen forteller videre at Teixeira fort må tåle å fullføre sesongen i Ukraina i jakt på en ny tittel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer