Liverpool med kniven på strupen. FA-cupen kan redde sesongen

Møter Blackburn til omkamp i kveld.

KNIVEN PÅ STRUPEN: Liverpools sjanser til en topp-fire-plassering i Premier League virker små, men laget kan fortsatt sikre sølvtøy denne sesongen. Skal det bli en realitet, må Blackburn slås i onsdagens omkamp i FA-cupen.
Foto: Reuters / Philip Brown
KNIVEN PÅ STRUPEN: Liverpools sjanser til en topp-fire-plassering i Premier League virker små, men laget kan fortsatt sikre sølvtøy denne sesongen. Skal det bli en realitet, må Blackburn slås i onsdagens omkamp i FA-cupen. Foto: Reuters / Philip Brown Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpools sjanser til en topp-fire-plassering i Premier League virker små, men laget kan fortsatt sikre sølvtøy denne sesongen. Skal det bli en realitet, må Blackburn slås i onsdagens omkamp i FA-cupen.

Klubben fra mesterskapsserien kjempet seg til 0-0 på Anfield i mars, og får sjansen til å slå ut Liverpool på hjemmebane.

- Det er en sjanse til å få opp stemningen på Ewood Park, og kampen bør minne alle om årene i Premier League. Vi har gjort det bra på hjemmebane mot lag fra toppdivisjonen, sier Blackburn-manager Gary Bowyer.

For Liverpool handler det om å redde en svært skuffende sesong. Etter fjorårets annenplass i ligaen, skulle laget ta sitt første seriegull på 25 år. Slik gikk det ikke, og i stedet ser Liverpool ut til å gå glipp av en plass i mesterligaen.

- Å vinne cupen kan redde sesongen vår. Det er veldig viktig å ha det som mål. Vi må slå tilbake etter det som skjedde mot Arsenal, og sikre resultatet vi er avhengig av, sier Philippe Coutinho.

Har endret systemet Den lille brasilianeren har vært Liverpools kanskje beste spiller denne sesongen, men altfor mange rødkledde har sviktet. Manager Brendan Rodgers innrømmer at han fortsatt ikke har knekt koden offensivt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.