Liverpool misset mot Newcastle

Michael Owen scoret sitt første for sesongen og alt lå an til tre poeng for Liverpool. Men Newcastle kom tilbake og scoret to kjappe til 2-2 mot slutten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Seieren betyr Tottenham fortsatt topper tabellen i England. Liverpools ene poeng betyr at de er på 3. plassen de hadde før kampen mot Newcastle.

John Arne Riise scoret mot Blackburn sist onsdag, men mot Newcastle var ålesunderen igjen plassert på benken. Ikke ble han satt inn i løpet av kampen heller, og det er lenge siden Liverpool-manager Gérard Houllier ikke har gitt Riise spilletid i det hele tatt i løpet av nitti minutter.

Liverpool burde ha kanskje ha vunnet mandag. Hjemmelaget hadde rundt 25 kvalifiserte avslutninger, men effektiviteten var det så som så med. Michael Owen var blant dem som sløste mest. Landslagsspilleren hadde flere sjanser før pause, men maktet ikke å score i det som ble en god og sjanserik fotballkamp med fart og spenning gjennom 90 minutter. Liverpool var det klart beste laget før pause.

Etter 53 minutter ble det 1-0 ved tyskeren Dietmar Hamann. Hamann scoret med venstrefoten fra rundt 12 meter. 20 minutter senere la Michael Owen på til 2-0. Målet kom på straffespark etter at finnen Sami Hyypiä ble revet ned i feltet.

Men som så ofte før kom Newcastle sterkt tilbake mot slutten. Craig Bellamy kom inn som innbytter etter 63 minutter sammen med Laurent Robert. Robert sendte pasningen til Bellamy som igjen fant Gary Speed. Speed bommet ikke for omtrent åpent mål fra kloss hold og dermed 2-1. To minutter før full tid var det Alan Shearer som fastsatt sluttresultatet til 2-2. Mot slutten kom det ytterligere et par sjanser til begge lag, men det endte 2-2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer