UAVGJORT: Liverpool hadde seieren mot Bordeaux delvis i lomma, men måtte avgi poeng mot slutten av kampen. Foto: NTB Scanpix
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
UAVGJORT: Liverpool hadde seieren mot Bordeaux delvis i lomma, men måtte avgi poeng mot slutten av kampen. Foto: NTB Scanpix Livepic EDITORIAL USE ONLY.Vis mer

Liverpool mistet seieren på tampen mot Bordeaux

1-1 i Frankrike.

Engelsk klubbfotball har fått en trang start i årets turneringer i Europa. Torsdag ble det 1-1 mellom Bordeaux og Liverpool i europaligaen.

Adam Lallana så lenge ut som en matchvinner da han scoret midtveis i 2. omgang for de røde. Midtbanespilleren trillet ballen mellom beina på hjemmelagets midtstopper Pedro og var plutselig helt fri foran mål. Lallana plasserte ballen helt ute ved stolpen.

Med mindre enn 10 minutter igjen å spille utlignet Jussie for Bordeaux. Etter litt fram og tilbake i feltet havnet ballen i føttene på brasilianeren, og han knallet den i mål.

Kampen var ganske jevnspilt, og det var greit nok med poengdeling. I den andre kampen i europaligaens gruppe B vant sveitsiske Sion 2-1 over russiske Rubin Kazan.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram