Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool nær sitt første kjøp

Rafael Benitez bekrefter.

(Dagbladet.no): Liverpool har ei lang skadeliste, og nå er forsterkningene på vei.

Ifølge klubbens hjemmeside er førstemann snart hanket inn til Anfield, uten at Liverpool røper navnet på den nye spilleren.

- Vi håper å få signert noen, og vi er veldig nære. Men det er viktig at vi får de riktig spillerne. Det handler ikke alltid om å få de beste spillerne, men de spillerne du trenger, sier Liverpool-trener Bentiez.

- Vi liker ikke å snakke om navn, fordi det er lett å prate. Jeg liker best å signere en spiller, og så snakke om det etterpå.

Det blir ingen overraskelse dersom det er stopper Mauricio Pellegrino (Valencia) som blir klubbens første nykommer i 2005.

Valencia-direktør Manuel Llorente sier ifølge BBC at argentineren har fått lov til å snakke med Liverpool om en gratisovergang.

- Pellegrinos agent har fortalt oss at Liverpool er interessert i spilleren, men overgangen er ikke gått i orden ennå. Spilleren har kontrakt til juni, men vi er enige om at han kan motta tilbud fra andre klubber, sier Valencia-direktøren.

Også Lyns Ali Al-Habsi, Fernando Morientes (Real Madrid), Nicolas Anelka (Manchester City) er koblet til Anfield.

FRA GAMLEKLUBBEN:</B> Ifølge Valencia er Liverpool fått lov til å ta kontakt med Mauricio Pellegrino (t.h) i Benitez\' tidligere klubb.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media