Liverpool nærmere beslutning i stadionsaken

- Det er fremgang, insisterer direktør Ian Ayre.

ENDELIG: Liverpool-direktør Ian Ayre insisterer på at klubben nærmer seg en beslutning i stadionsaken. Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
ENDELIG: Liverpool-direktør Ian Ayre insisterer på at klubben nærmer seg en beslutning i stadionsaken. Foto: SCANPIX/AP/Tim HalesVis mer

Liverpool-direktør Ian Ayre insisterer på at klubben nærmer seg en beslutning i stadionsaken.

Klubben har to muligheter. Å renovere Anfield eller flytte til nytt stadion i Stanley Park.

- Det er framgang i saken og vi er fortsatt i dialog på begge mulighetene, sier Ayre.

Liverpools ærverdige stadion tar bare 45.000 tilskuere. Det gjør at klubben ikke er konkurransedyktig og taper penger i forhold til klubber med større tilskuerkapasitet som Manchester United, Arsenal og Newcastle.

- Det viktigste for oss, spesielt med de eierne vi har nå, er å få klarhet i stadionsaken. Det har skjedd for ofte at folk har sagt «vi skal gjøre det sånn» og så skjer det ingenting, sier Ayre.

- Vi skal ikke si at vi skal gjøre noe før alt er endelig avklart. Slike ting er også ofte i andres hender, fortsetter Liverpools direktør.

Blant annet skal Liverpool ha samtaler med de som bor rundt Anfield. Klubben har kjøpt flere eiendommer, men å få utvidet stadionet har vist seg vanskelig. En av planen er å utvide stadionet til å huse 60.000 tilskuere.

- Men se på økonomien i det. 3 milliarder (kroner) for å få 15.000 nye seter. Det er vanskelig å få det til å gå opp, sier Ayre.

(NTB)