Liverpool nekter å sparke Benitez

Dundret ut av Champions League i går kveld.

HAR DET VONDT: Rafael Benitez liker dårlig at Liverpool er degradert til Europa League resten av sesongen. Men jobben hans skal være trygg. Foto: REUTERS/Laszlo Balogh
HAR DET VONDT: Rafael Benitez liker dårlig at Liverpool er degradert til Europa League resten av sesongen. Men jobben hans skal være trygg. Foto: REUTERS/Laszlo Balogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Liverpool går mot en helsvart sesong. I Premier League går slikt vanligvis utover klubbens manager.

Ikke i Liverpool, inntil videre.Etter Champions League-exiten i går kveld fikk Rafael Benitez forsikringer om at hans jobb er tryggere enn banken.

- Det som har skjedd har ingen påvirkning på Rafas arbeid, på ingen måte, sier Liverpool-direktør Christian Purslow til The Guardian.Femårskontrakt Han er hyret inn av eierne Tom Hicks og George Gillett og har dermed alle rettigheter på Anfield. Og det var han som sto for Benitez' nye kontrakt.

- Han undertegnet en ny femårsavtale for bare noen måneder siden, og slikt sett er han åtte måneder ut i en reise på fem år. Du går ikke bort fra langtidsplaner for folk, vi har planer for å heve klubben til et nytt nivå, sier Purslov.Direktøren gir ikke Benitez skylda for at det holdt med Fiorentina-seier mot Lyon i går, for å drepe det siste lille Champions League-håpet på Merseyside.

- Det skjer fordi vi slapp inn to seine mål mot Lyon. Grunnen til at vi ikke gikk videre koker ned til det.Purslov er pengemannen i Liverpool og han får mindre å telle når klubben nå må spille Europa Leauge i februar. Det er snakk om 20 millioner kroner - minst.  En ny finale kunne sikret klubben opptil 180 millioner ferske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer