Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool

Liverpool nektes kampendring, må spille to kamper på 46 timer: - Kan ikke fatte det

Oppgitt Klopp.

FORSTÅR LITE: Liverpool forsøkte å få flyttet en kamp på grunn av det tette kampprogrammet, men FA vender tommelen ned. Foto: Action Images / Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
FORSTÅR LITE: Liverpool forsøkte å få flyttet en kamp på grunn av det tette kampprogrammet, men FA vender tommelen ned. Foto: Action Images / Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpools tøffe nyttårsprogram blir enda tøffere etter at klubben fikk avslått et ønske om å flytte en kamp 2. januar til kveldstid.

Det engelske kampprogrammet kan ta pusten fra de fleste, og spesielt rundt jule- og nyttårshelgen. Da går det stort sett slag i slag, mens resten av Europas fotballserier har pause.

Nyttårsaften klokka 18.30 (norsk tid) gjester Manchester City Anfield. Allerede 2. januar klokka 16.00 spiller Jürgen Klopps mannskap borte mot Sunderland. Det skal legges til at det er rundt tre timers kjøretur fra Liverpool.

Liverpool ønsket at også den kampen skulle bli spilt på kveldstid, slik at det ville bli to hele døgn mellom kampene.

– 48 timer er interessant i seg selv, men mindre enn 48 timer kan jeg ikke helt fatte, sa Klopp da det ble klart at kampen mot City ble flyttet til kveldstid etter ønske fra et TV-selskap.

Også Manchester City spiller igjen 2. januar, men har i motsetning til de helrøde hjemmekamp mot Burnley.

Flere lag spiller 16.00-kamp på årets siste dag og 2. januar til samme tid.

– Alle spør hvorfor engelske lag ikke har suksess i de store turneringene i Europa. Hva gjør de andre store fotballnasjonene på samme tid av året? Spillerne sitter med beina oppe i sofaen og ser på engelsk fotball, sa Klopp da kampprogrammet for nyttårshelgen ble klart.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!