Liverpool ødela drømmen

LONDON (Dagbladet): Wycombe- Liverpool 1- 2. Emile Heskey og Robbie Fowler drepte romansen i løpet av fem minutter. Nå er det tilbake til virkeligheten. Hvor Liverpool drar til cupfinalen og Wycombe til 2. divisjon. For å unngå nedrykk.

Noen og femti plasser i det engelske ligasystemet skiller Liverpool og Wycombe Wanderers. Det var derfor kjærligheten var høy i går ettermiddag. Og forelskelsen holdt den - i 78 minutter.

Og fram til den første corneren på Villa Park.

Torsdag kveld spilte Liverpool 0- 0 på Nou Camp med Steven Gerrard, Emile Heskey, Patrick Berger og Danny Murphy på banen. I går satt de på benken. Inntil tålmodigheten tok slutt for manager Gerard Houllier. Og han måtte gjøre noe.

Wycombe-keeper Martin Taylor stoppet Michael Owen to ganger fra soloposisjon. Den andre endte med corner 12 minutter før slutt. Og da hjørnesparket ble klarert, og han som slo det, Gary McCallister, fikk returen - tok reservene kommandoen.

McCallister spilte støtte til Steven Gerard.

Gerard fant Emile Heskey med en strøken crossball.

Og:

Emile Heskey fant mål.

Fryktelig slitne

- Vi gjorde så godt vi kunne, sier Wycombe-manager Lawrie Sanchez. - Jeg kan ikke forlange mer av spillerne. Men skal jeg klage på noe, så må det være at vi ikke forsvarte oss bedre på Heskeys scoring.

Men:

- Vi var fryktelig slitne.

Heskey og Liverpool feiret ledelsen som om de hadde vunnet FA-cupen. Da Robbie Fowler bøyde inn et frispark fra 18 meter pustet de dypt av lettelse. Men så kom det - igjen - støkket som gjør FA-cupen så praktfull.

Da Keith Ryan reduserte to minutter før slutt.

- Det skal bli godt å komme tilbake til Millennium Stadium, sier Robbie Fowler. - Vi har gode minner derfra. Og vi drar dit for å vinne et nytt trofé. FA-cupen handler om å vinne.

Ligacupen står på Anfield, FA-cupen har de ei hand på og om halvannen uke kan de være i UEFA-finalen også. Det er balsam for United-herjede Liverpool sjeler.

<B>GLEDER SEG: Robbie Fowler skrudde inn frisparket som sendte Liverpool opp i en 2-0-ledelse. -Det skal bli godt å komme tilbake til Millennium Stadium, sier Fowler.