Liverpool og Arsenal kjemper om signaturen til PSG-stjerne

Her er dagens PL-rykter.

 ARSENAL ELLER LIVERPOOL:  Både Arsenal og Liverpool ryktes å være interessert i PSG-angriperen Edinson Cavani. Foto: AFP PHOTO/ DANIEL GARCIA
ARSENAL ELLER LIVERPOOL: Både Arsenal og Liverpool ryktes å være interessert i PSG-angriperen Edinson Cavani. Foto: AFP PHOTO/ DANIEL GARCIAVis mer

(Dagbladet): Neste lørdag sparkes Premier League i gang. Selv om tiden begynner å bli knapp, er toppklubbene langt fra ferdig med sommerhandelen.

Thomas Vermaelen har vært koblet til Manchester United en lengre periode. Det så ut til at Arsene Wenger var villig til å selge belgieren til en av sine rivaler, men nå skal franskmannen ha snudd.

Barcelona har meldt sin interesse for Arsenal-forsvareren, og Wenger vil heller selge Vermaelen til en klubb utenfor Premier League, skriver The Telegraph.

Overgangsummen skal være på rundt 100 millioner.

Vidal-sagaen fortsetter Hvor Arturo Vidal spiller kommende sesong er fortsatt uvisst. Chileneren har nærmest vært koblet til samtlige europeiske toppklubber etter Brasil-VM.

Manchester United har hele tiden vist interesse og skal nå ha blitt enige om lønnsbetingelsene med Juventus-stjernen. Vidals krav om en ukelønn på rundt 1,8 millioner er innfridd på Old Trafford, skriver Independent.

Selv om lønnen er diskutert gjennom spillerens agent, er ikke klubbene enige om en overgang.

United-manager Louis van Gaal har flere spillere i søkelyset. Ajax-forsvaren Daley Blind, som van Gaal har trent på det nederlanske landslaget er aktuell, skriver Daily Mail.

Daily Express hevder å vite at de røde djevlene har blitt enige med Fiorentina om en overgangssum for Juan Cuadrado. Vingen imponerte stort for Colombia i Brasil. Overgangssummen skal være på rundt 360 millioner.

Falcao eller Cavani? Liverpool er fortsatt på spissjakt. Bare Rickie Lambert har blitt hentet inn i Luis Suarez' posisjon. Brendan Rodgers hadde pekt seg ut Radamel Falcao, og håpet å få i stand et låneopphold.

Nå har engelskmennene fått beskjed at hvis Falcao forlater Monaco, drar han til Real Madrid.

Der gjenforenes han i så fall med James Rodriguez, som tidligere i sommer solgt fra Monaco, hvor Falcao fortsatt spiller.

Nå nevnes Suarez' landsmann Edinson Cavani som en mulig spisskandidat, skriver Liverpool Echo.

Ifølge spillerens agent skal både Arsenal og Liverpool ha henvendt angående en overgang for PSG-spilleren.

27-åringen har spilt det siste året for den franske hovedstadsklubben. Der har han stort sett spilt andrefiolin bak Zlatan Ibrahimovic.

Aly Cissokho spilte forrige sesong på utlån i Liverpool. Nå er Aston Villa nær en permanent overgang for Valencia-spilleren, skriver Sky Sports.

Diego Lopez holdt Iker Casillas på benken i La Liga forrige sesong. Nå er sisteskansen ferdig i Madrid-klubben. Ifølge El Confidencial skal AC Milan, Napoli og Liverpool alle ha lagt fram et tilbud for keeperen.

 MANCHESTER UNITED-AKTUELL:  Fiorentina-stjernen Juan Cuadrado. Foto:  AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
MANCHESTER UNITED-AKTUELL: Fiorentina-stjernen Juan Cuadrado. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON Vis mer