Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool og Chelsea så Skjelbred

- Klubber har bedt om å bli holdt oppdatert om Pers situasjon, sier agenten.

(Dagbladet.no): Etter den første vanvittige Valencia-kampen, viste Manchester United interesse for Rosenborgs unge midtbanespiller Per Ciljan Skjelbred.

Nå virker det som Alex Fergusons interesse er holdt varm, samtidig som Liverpool, Chelsea, Manchester City og Tottenham også viser interesse.

Alle var nemlig på plass for å følge 20-åringen i går, skriver adressa.no.

- Vi har ikke fått noen konkrete henvendelser i forbindelse med overgangsvinduet nå i januar. Men tidligere har jeg blitt kontaktet av utenlandske klubber, som har bedt om å bli holdt underrettet om Pers situasjon, forteller Skjelbreds rådgiver, Andreas Ekker, til Dagbladet.no.

Turneringens beste

Landslagsspilleren ble kåret til Maspalomasturneringens beste spiller - og han skal ha vært hovedmålet for speiderne, sammen med Kaiserslauterns midtstopper Fabian Schönheim (20).

Skjelbred slo gjennom etter deltakelsen i TV3-programmet «Proffdrømmen», hvor premien var en treningsuke med Liverpool.

Etter denne uka fikk trønderen tilbud om en juniorkontrakt med merseysideklubben, men han valgte i stedet å vende tilbake til Trondheim og Rosenborg.

- Stortrives i Rosenborg

TALENT: Per Ciljan Skjelbred følges angivelig av flere av de største engelske fotballklubbene. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX
TALENT: Per Ciljan Skjelbred følges angivelig av flere av de største engelske fotballklubbene. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX Vis mer

Deretter fulgte en periode da interessen for unggutten først og fremst kom fra Tyskland, Nederland og Italia, men nå har altså også engelske lag meldt seg på.

- For tida har Per det bra i Rosenborg. Hvor han vil spille den dagen det blir aktuelt å ta et skritt videre, tar vi først stilling til da, sier rådgiver Ekker.

Skjelbred skrev i fjor en ny toårskontrakt med Rosenborg, slik at han er kontraktsbundet ut 2009-sesongen.

• Les også: RBK nummer to i Maspalomasturneringen etter straffekonk

image: Liverpool og Chelsea så Skjelbred
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media