Liverpool og Chelsea videre

Engelsk gruppefinale i siste runde.

(Dagbladet.no): Både Chelsea og Liverpool gjorde jobben i dag. Med henholdsvis 2-0 over Anderlecht og 0-0 mot Real Betis, er begge de to engelske lagene i gruppe G klare for neste runde. Sjøl om Betis kan komme opp på like mange poeng som Chelsea, vil engelskmennene gå foran på grunn av bedre resultat i de innbyrdes oppgjørene.

Dermed blir kampen mellom de to lagene på Stamford Bridge 6.desember en ren gruppefinale. Liverpool har ett poeng mer enn Chelsea foran den kampen.

- Viktig

- Det er viktig i forhold til cupspillet i neste runde, det er viktig rent psykologisk og å vinne gruppa ville være en stor prestasjon, sier Chelsea-kaptein John Terry til Sky Sports 2 ifølge Sporting Life.

Hernan Crespo og Ricardo Carvalho scoret de to målene som sikret 2-0 mot Anderlecht.

- De hadde noen halvsjanser på kontringer, men vi holdt nullen og er fornøyde med det. Det er godt å komme hit og vinne, det er et vanskelig sted å spille, sier han.

- Skapte sjanser

Real Betis trengte seier mot Liverpool så lenge Chelsea vant sin kamp, men klarte ikke å score mål. Det gjorde heller ikke hjemmelaget, men de er likevel videre.

- Jeg synes vi gjorde en god jobb og skapte mange sjanser, men uavgjort viste seg å være nok, sier manager Rafael Benítez til Sky Sports Xtra ifølge Sporting Life.

- Det ville være en bra ting for oss (å vinne gruppa), men det viktigste er å nyte resultatet og forberede spillerne på den neste kampen, sier spanjolen.

SCORET: Hernan Crespo hjalp Chelsea til seier over Anderlecht og avansement i Champions League.