Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Liverpool ønsker seg Pavljutsjenko

Kan bytte bort Babel.

FLOPP: Tottenham Hotspur's Roman Pavljutsjenko har ikke slått til i Tottenham. Nå kan han bli backup for Fernando Torres i Liverpool.Foto: Akira Suemori, AP/Scanpix
FLOPP: Tottenham Hotspur's Roman Pavljutsjenko har ikke slått til i Tottenham. Nå kan han bli backup for Fernando Torres i Liverpool.Foto: Akira Suemori, AP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Roman Pavljutsjenko kom fra EM-suksess med Russland til Tottenham for et drøyt år siden. Han har ikke blitt noen suksess, og tryglet sist måned Tottenham om å skru ned priskravet.

- Jeg ønsker å forlate klubben. Det er umulig for meg å bli her. Jeg har lyst til å spille, ikke bare varme benken, sa han til en russisk avis.

På Anfield har nederlenderen Ryan Babel hatt tilsvarende problemer med å overbevise.

I dag skriver Daily Mail at Tottenham og Liverpool kan komme til å bytte de to spillerne mot hverandre i januarvinduet.

Backup for TorresIfølge avisa har Liverpool-manager Rafa Benitez lenge vært begeistret for Pavljutsjenko, og har tro på at han kan få ham tilbake på det nivået som fikk det til å se ut som et kupp da Tottenham sikret seg signaturen hans.

Og klubben har hatt store problemer med å takle savnet etter en skadeplaget Fernando Torres i høstsesongen. En Pavljutsjenko tilbake i slag kan komme godt med i en slik situasjon.

Begge klubber har begrenset økonomisk spillerom. Liverpool kanskje aller mest, men også Tottenham-manager Harry Redknapp har fått beskjed om at han må selge om han vil kjøpe, og det er ikke nødvendigvis Ryan Babel som står høyest på ønskelista.

- Ikke snakket med The SunFor to uker siden trykket The Sun et angivelig ekslusivt intervju med Babel der han kritiserte både Rafa Benitez og flere lagkamerater.

Tidligere denne uka benektet imidlertid Babel at han hadde gitt et intervju til tabloidavisa som er forhatt av Liverpool-supportere. Sitatene viste seg å stamme fra et nederlandsk magasin.

Babel mener dessuten at intervjuet har blitt feilaktig oversatt til engelsk.

- Jeg ga et intervju i Nederland for en måned siden da jeg var med landslaget, og jeg tror de har tatt ut bruddstykker av dette og lagt til noen av sine egne meninger. De skrev at jeg hadde snakket om andre spillere. Jeg ville aldri snakket slik om andre spillere, sier han til Liverpool Daily Post.

- Hvem publiserte dette. The Sun? Jeg ville ikke snakket til The Sun, sier Babel.

Babel kostet Liverpool 11,5 millioner pund, mens Tottenham betalte 13,8 millioner for Pavljutsjenko.

INGEN SUKSESS: Ryan Babel har ikke klart å spille seg til en fast plass i Liverpool. Foto: Rungroj Yongrit, EPA/Scanpix
INGEN SUKSESS: Ryan Babel har ikke klart å spille seg til en fast plass i Liverpool. Foto: Rungroj Yongrit, EPA/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media