Liverpool-oppkjøpet snart i havn

Og Benitez takket nei til Real-jobben.

(Dagbladet.no): Liverpools administrerende direktør Rick Parry sier til BBC at oppkjøpet av klubben fra Dubai International Capital (DIC) er nært forestående.

- Masse jobb er gjort, og vi vil ha noe å fortelle snart. Ja, avtalen ser positiv ut, og ja, jeg er sikker på at den vil komme i mål. Dette vil ta oss til et nytt nivå, sier Parry.

Han avviser påstandene om at DIC kjøper Liverpool for hurtig gevinst og at oppkjøpet gjør klubben til et rikmannsleketøy.

- Det er en langsiktig modell for suksess, bygget rundt det nye stadionet.

DIC, som er investeringsselskapet til regjeringen i Dubai, har forhandlet med Liverpool de siste seks ukene.

Parry fortalte også at Liverpool-manager Rafa Bentez avslo muligheten til å bli Real Madrid-sjef sist sommer, til tross for at han var veldig fristet.

- Det var temmelig seriøst. Real er klubben hans, han var der som spiller og som trener også, og dette var en mulighet han måtte vurdere. Men han trives i Liverpool, og har tror på retningen vi går i og han er lidenskapelig i forhold til det også, sier Parry.

VRAKET REAL: Rafa Benitez avslo muligheten til å bli Real Madrid-trener for å fortsette i Liverpool, hevder Rick Parry. Foto: AP/Scanpix
VRAKET REAL: Rafa Benitez avslo muligheten til å bli Real Madrid-trener for å fortsette i Liverpool, hevder Rick Parry. Foto: AP/Scanpix Vis mer