Liverpool-opptur: Klare for semifinale i ligacupen

- Det har vært vanskelig de siste ukene.

OPPTUR: Liverpool fikk en opptur etter en motgangsperiode i ligacupen onsdag. Da tok de seg til semifinale med 3-1 over Bournemouth. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
OPPTUR: Liverpool fikk en opptur etter en motgangsperiode i ligacupen onsdag. Da tok de seg til semifinale med 3-1 over Bournemouth. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Bournemouth - Liverpool 1-3 (0-2)

(Dagbladet): Forrige uke røk de ut av Champions League. Søndag tapte de 3-0 for erkerival Manchester United. Ellevteplass på tabellen. Ting vil seg ikke for Liverpool om dagen - helt til i dag.

I ligacupen sto Championship-laget Bournemouth på motsatt banehalvdel.

- Det har vært vanskelig de siste ukene, og dette fortjente vi i dag. Det viktigste er å vinne, men jeg er glad for å være involvert i målene, sier tomålsscorer Raheem Sterling i intervjuet etter kampen.

Trekningen ble gjort direkte etter kampene. Liverpool møter Chelsea i semifinalen, mens Tottenham møter Sheffield United.

Liverpool-dobbel Bournemouth satte en støkk i Merseyside-laget da Wilson ble spilt gjennom og satte ballen i stolpen og ut. Utrolig nært for vertene. Adam Lallana svarte med et angrep minutter senere med et Lallana-skudd der keeper Boruc måtte ut i full strekk.

Til tross for noen fartsfylte åpningsminutter, kunne Liverpool sakte, men sikkert feste et grep om kampen.

Raheem Sterling kunne sende gjestene i ledelsen etter snaue tjue minutter. Markovic sentret på skrått til Henderson, som igjen la ballen Sterling som sto alene foran mål. Derfra kunne 20-åringen stange Liverpool i ledelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.