Liverpool på toppen

Liverpool, Arsenal og Manchester United vant alle i dag. Ole Gunnar Solskjær vet det blir beintøft å vinne i år. - Vi har ikke råd til å tape en eneste kamp, sier Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær scoret to av målene da Manchester United slo Leeds 4-3 i en drama av en fotballkamp på Elland Road i dag, men også Liverpool og Arsenal vant sine kamper. Dermed er Liverpool tilbake på toppen av tabellen, men det skiller bare to poeng mellom de tre øverste lagene.

- Vi har ikke råd til å tape en eneste kamp, og vi får håpe på hjelp fra andre, sa Ole Gunnar Solskjær til Canal+ etter kampen.

Solskjær foretok seg lite i løpet av de første 37. minuttene, men så våknet nordmannen. Først scoret han på en retur fra Nigel Martyn, og så skjøt han via Dominic Matteo og i mål et minutt seinere. Dermed er Solskjær oppe i 15 seriemål denne sesongen, likt med Michael Owen.

- Jeg prøver alltid å spille så bra som mulig. Vi skaper mange sjanser, og derfor er det om å gjøre å være på rett plass inne i feltet, sa Solskjær om scoringene.

Manchester ledet 3-1 til pause, og da Da Ryan Giggs la på til 4-1 ti minutter ut i andre omgang trodde alle på Elland Road at kampen var avgjort. Men med et nydelig frispark fra Ian Harte og en heading fra Lee Bowyer, var Leeds plutselig med i kampen igjen.

- Seieren satt veldig langt inne. Vi burde klart å kontrollere kampen da vi ledet 4-1, men så scoret de på et frispark fra Ian Harte. Dermed var de med i kampen igjen. Vi jobber mye med å ikke slippe inn mål, men det er vanskelig når man møter så gode spillere, sier Solskjær.

- Man kan aldri si at kampen er over på dette nivået, legger kristiansunderen til.

FRA START: Ole Gunnar Solskjær spiller fra start mot Leeds i dag. Her er nordmannen i aksjon mot Boavista i Champions League.