Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool på toppen

Liverpool, Arsenal og Manchester United vant alle i dag. Ole Gunnar Solskjær vet det blir beintøft å vinne i år. - Vi har ikke råd til å tape en eneste kamp, sier Solskjær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær scoret to av målene da Manchester United slo Leeds 4-3 i en drama av en fotballkamp på Elland Road i dag, men også Liverpool og Arsenal vant sine kamper. Dermed er Liverpool tilbake på toppen av tabellen, men det skiller bare to poeng mellom de tre øverste lagene.

- Vi har ikke råd til å tape en eneste kamp, og vi får håpe på hjelp fra andre, sa Ole Gunnar Solskjær til Canal+ etter kampen.

Solskjær foretok seg lite i løpet av de første 37. minuttene, men så våknet nordmannen. Først scoret han på en retur fra Nigel Martyn, og så skjøt han via Dominic Matteo og i mål et minutt seinere. Dermed er Solskjær oppe i 15 seriemål denne sesongen, likt med Michael Owen.

- Jeg prøver alltid å spille så bra som mulig. Vi skaper mange sjanser, og derfor er det om å gjøre å være på rett plass inne i feltet, sa Solskjær om scoringene.

Manchester ledet 3-1 til pause, og da Da Ryan Giggs la på til 4-1 ti minutter ut i andre omgang trodde alle på Elland Road at kampen var avgjort. Men med et nydelig frispark fra Ian Harte og en heading fra Lee Bowyer, var Leeds plutselig med i kampen igjen.

- Seieren satt veldig langt inne. Vi burde klart å kontrollere kampen da vi ledet 4-1, men så scoret de på et frispark fra Ian Harte. Dermed var de med i kampen igjen. Vi jobber mye med å ikke slippe inn mål, men det er vanskelig når man møter så gode spillere, sier Solskjær.

- Man kan aldri si at kampen er over på dette nivået, legger kristiansunderen til.

FRA START: Ole Gunnar Solskjær spiller fra start mot Leeds i dag. Her er nordmannen i aksjon mot Boavista i Champions League.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!