I TWITTER-TRØBBEL: Nathan Eccleston etterforskes nå av egen klubb etter at  Liverpool-spilleren tvitret om 11.september-angrepene som om de var en konspirasjon.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLIS
I TWITTER-TRØBBEL: Nathan Eccleston etterforskes nå av egen klubb etter at Liverpool-spilleren tvitret om 11.september-angrepene som om de var en konspirasjon.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLISVis mer

Liverpool-reserve i trøbbel etter 9/11-tvitring

Skrev terrorangrepene var en konspirasjon.

Liverpool-reserven Nathan Eccleston tvitret om angrepene mot USA den 11. september i 2001. Nå blir han satt under etterforskning av den amerikanskeide Premier League-klubben.

20 år gamle Eccleston foreslo på sin Twitter-side at terrorister ikke var ansvarlige for angrepene mot New York og Washington for 10 år siden. Et terroranslag som krevde over 3000 menneskeliv.

- Jeg vil ikke si angrep, la ikke mediene få deg til å tro at det var terrorister som gjorde det, skrev han og la til «#OTIS», som angivelig står for «Only the Illuminati Succeed», før han slettet meldingen.

Det er ikke første gang at fotballspillere har slengt med leppa på nettstedet Twitter, men det er ikke hverdagskost at de blir satt under etterforskning.

Liverpool er eid av amerikanske Fenway Sports Group.

- Klubben tar dette svært alvorlig, og en leder i klubben har informert Nathan Eccleston om at vi vil etterforske omstendighetene rundt saken, og deretter ta en avgjørelse om hva som skjer videre, sa en talsmann for klubben til Liverpool Echo.

(NTB)