Liverpool-Rodgers i retten med overgrepstiltalt fotballsønn

Fire Brighton-spillere skal ha tatt bilder mens de fornedret jente på hotellrom.

FULGTE SØNNEN I RETTEN: Liverpool-manager Brendan Rodgers var med sønnen Anton under første dag av rettssaken mot ham og tre andre fotballspillere i går. Foto: Sean Dempsey/PA
FULGTE SØNNEN I RETTEN: Liverpool-manager Brendan Rodgers var med sønnen Anton under første dag av rettssaken mot ham og tre andre fotballspillere i går. Foto: Sean Dempsey/PA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool-manager Brendan Rodgers fulgte sin sønn Anton til retten i London i går, der han sammen med tre andre fotballspillere står tiltalt for seksuelt overgrep mot ei jente som på tidspunktet var 19 år.

Det skriver BBC.

De fire ungguttene - Anton Rodgers (19), Lewis Dunk (21), George Barker (21) og Steve Cook (21) - spilte alle for Brighton i League One da episoden fant sted.

Våknet i undertøyet til Rodgers Ifølge aktor Richard Barton tok guttene bilder da de fornedret den overstadig berusede jenta på et hotellrom i Brighton i juli 2011, fordi de ønsket å ha «et permanent minne fra erobringen sin».

Jenta ventet et halvt år med å gå til politiet med saken, angivelig fordi hun fryktet konsekvensene. I januar 2012 ble kvartetten arrestert.

Retten fikk høre hvordan ungguttene utnyttet henne mens hun var på sitt mest sårbare. Etter å ha tatt henne med til et hotellrom, ventet de til hun hadde sovnet før de forgrep seg på henne på en måte som var bevisst ydmykende, sa Barton.

Aktor hevdet at jenta var bevisstløs da ugjerningen skjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer