FULGTE SØNNEN I RETTEN: Liverpool-manager Brendan Rodgers var med sønnen Anton under første dag av rettssaken mot ham og tre andre fotballspillere i går. Foto: Sean Dempsey/PA
FULGTE SØNNEN I RETTEN: Liverpool-manager Brendan Rodgers var med sønnen Anton under første dag av rettssaken mot ham og tre andre fotballspillere i går. Foto: Sean Dempsey/PAVis mer

Liverpool-Rodgers i retten med overgrepstiltalt fotballsønn

Fire Brighton-spillere skal ha tatt bilder mens de fornedret jente på hotellrom.

(Dagbladet): Liverpool-manager Brendan Rodgers fulgte sin sønn Anton til retten i London i går, der han sammen med tre andre fotballspillere står tiltalt for seksuelt overgrep mot ei jente som på tidspunktet var 19 år.

Det skriver BBC.

De fire ungguttene - Anton Rodgers (19), Lewis Dunk (21), George Barker (21) og Steve Cook (21) - spilte alle for Brighton i League One da episoden fant sted.

Våknet i undertøyet til Rodgers
Ifølge aktor Richard Barton tok guttene bilder da de fornedret den overstadig berusede jenta på et hotellrom i Brighton i juli 2011, fordi de ønsket å ha «et permanent minne fra erobringen sin».

Jenta ventet et halvt år med å gå til politiet med saken, angivelig fordi hun fryktet konsekvensene. I januar 2012 ble kvartetten arrestert.

Retten fikk høre hvordan ungguttene utnyttet henne mens hun var på sitt mest sårbare. Etter å ha tatt henne med til et hotellrom, ventet de til hun hadde sovnet før de forgrep seg på henne på en måte som var bevisst ydmykende, sa Barton.

Aktor hevdet at jenta var bevisstløs da ugjerningen skjedde.

Morgenen etter våknet hun opp i en dobbeltseng med Anton Rodgers ved siden av seg. Hun hadde da på seg undertøyet til Brighton-spilleren.
Oppdaget bildene selv
Ifølge Barton spurte hun så Rodgers om å få låne mobiltelefonen hans, så hun kunne ringe søsteren sin. Da oppdaget hun en serie med bilder av seg selv, sovende på ei seng, med halvnakne menn rundt seg.

- Hun ønsket at han (Rodgers) skulle kvitte seg med bildene, men han bare lo av henne. Han fortalte henne at bildene ikke hadde noe med henne å gjøre. Hun er ikke en «wannabe-wag», men ble forskrekket da hun fant ut hva som hadde skjedd henne mens hun lå bevisstløs på senga, sa aktor.

De fire spillerne erklærer seg ikke skyldig. Enkelte av dem har innrømmet at «noe upassende skjedde», men aktor hevdet at de skylder på hverandre.

- Den triste sannheten er at de var sammen om det. De ydmyket henne med overlegg, og de gjorde det for sin egen seksuelle tilfredsstillelse, sa Barton.