Liverpool ruler

Liverpool-spillerne topper Premier League og er de mest populære i Manager 2003.

Newcastle og Middlesbrough avslutter den 12. runden i Premier League i kveld. Men ingen kan gjøre noe med John Arne Riise og co.

De røde med adresse Anfield Road har til gode å tape i ligaen. 30 poeng på tolv kamper holder til tabelltopp og fire poengs forsprang til Arsenal.

Og det er ikke bare manager Gerard Houllier som har tillit til Liverpool-spillerne om dagen. Også hundrevis av managere i Manager 2003 er hekta på Liverpool for tida. Dagbladet.nos populære nettspill har nå rundet 2500 lag. I helga hadde mer enn tusen av disse lagene Liverpools Djimi Traore på laget.

Han var dermed den suverent mest populære spilleren i Manager 2003. 22-åringen fra Frankrike har fått sitt gjennombrudd i Stephane Henchoz' skadefravær. Liverpool-stopperen har vært en rimelig investering de siste ukene. Da Liverpool slo West Ham spilte Traore til en sjuer på børsen.

Traore hadde selskap av flere Liverpool-spillere på rundens lag denne uka. John Arne Riise har nærmest vært fast inventar på dette laget. I helga var han den mest kjøpte midtbanespilleren. Denne runden var også Salif Diao, Milan Baros og Danny Murphy populære spillere.

I tillegg til Liverpool-kvintetten var fire Blackburn-spillere på rundens lag - én i hver lagdel: Keeper Brad Friedel, forsvarer Martin Taylor, midtbanemann David Thompson og angriper Dwight Yorke.

RUNDENS LAG - runde 12:

Keeper:

Brad Friedel, Blackburn (372 lag)

Forsvar:

Djimi Traore, Liverpool (1131)

Martin Taylor, Blackburn (537)

Andy Griffin, Newcastle (368)

Jeff Kenna, Birmingham (347)

Midtbane:

John Arne Riise, Liverpool (553)

Salif Diao, Liverpool (533)

David Thompson, Blackburn (489)

Danny Murphy, Liverpool (395)

Angrep:

Milan Baros, Liverpool (540)

Dwight Yorke, Blackburn (485)

Manager:

Steve Bruce, Birmingham (417)

<B>POPULÆRE OG GODE:</B> Liverpool-spillere som Djimi Traore (t.v) er managerfavoritter denne runen.