Liverpool scoret IKKE

Det sier en datamaskin.

(Dagbladet.no): Liverpool slo Chelsea 1-0 i tirsdagens semifinale i Champions League. Etter at de fikk godkjent et høyst tvilsomt mål.

Tv-bildene viser ikke klart om ballen er inne eller ikke, men etter å ha matet bildene inn i en datamaskin, mener nå Sky Sports at de har fått svaret.

Ballen fra Luis Garcia var ikke inne. William Gallas klarerte ballen på streken.

Sky viser bildet av klareringen på sine nettsider, mens the Sun viser enda bedre bilder fra tv-stasjonen.

Skys legendariske ekspert Andy Gray er nå overbevist om at Chelsea virkelig ble snytt for muligheten til avansement, og kommentatoren slakter den slovakiske linjemannen.

- Hvis linjemannen skulle ha sett om ballen var inne, måtte den ha vært omtrent en halv meter inn i mål. Linjedommeren gjetter på om ballen er inne, og nå viser det seg at den ikke var det, sier Gray.

Linjedommer Slysko sa etter kampen at han følte ballen var inne.

- Jeg tror min avgjørelse var riktig. Min første følelse, som jeg står ved, var at ballen var inne. Jeg er 100 prosent overbevist om at ballen var inne.

VINNERMÅLET: Luis Garcia jubler etter å ha scoret mot Chelsea. Nå viser en datamaskin at det ikke var mål. Foto: AP
VINNERMÅLET: Luis Garcia jubler etter å ha scoret mot Chelsea. Nå viser en datamaskin at det ikke var mål. Foto: AP Vis mer

Uansett om ballen var inne eller ikke. Liverpool spiller sin første Champions League-finalen 25. mai mot AC Milan.

Og hvis vi skal fortsette å snakke om ballen som ikke var inne for to dager siden: Det var nok straffe til Liverpool sekunder før «målet» da Milan Baros ble felt av Petr Cech.

• Se bildene hos the Sun.

• Se Skys analyse av situasjonen her (video)