Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool sier unnskyld etter anklagene om «skittent spill»

Liverpool går offisielt ut og ber ligarival Southampton om unnskyldning i forbindelse med interessen for stopperen Virgil van Dijk.

Liverpool manager Jurgen Klopp reacts after the final whistle during the Premier League match at the KCOM Stadium, Hull.
Liverpool manager Jurgen Klopp reacts after the final whistle during the Premier League match at the KCOM Stadium, Hull. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Southampton anmodet nylig ledelsen i Premier League om å etterforske Liverpools fremgangsmåte i jakten på midtstopper Virgil van Dijk.

Onsdag la Liverpool ut følgende beskjed på eget nettsted :

– Liverpool FC ønsker å si unnskyld til Southamptons eier, styre og fans rundt eventuelle misforståelser rundt Virgil van Dijk. Vi respekterer Southamptons posisjon i saken, og vi kan bekrefte at vi ikke lenger har noen interesse i å signere spilleren, heter det i uttalelsen.

EKTE MAGI:  Da Dejan Lovren sørget for 4-3 til Liverpool løftet hele Anfield seg. Også folk som tilsynelatende satt i rullestol.  Video: MAXVis merVis mer Vis mer

(NTB)

Hele Norges coronakart