Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool sikret Mascherano for 200 mill.

- Et høydepunkt i karrieren min.

(Dagbladet.no): Javier Mascherano har ventet lenge på å bli Liverpool-spiller på permanent basis. I dag fikk han endelig oppfylt ønsket sitt.

23-åringen, som har vært på lån fra Media Sports Investments i over ett år, har nå skrevet under på en fireårsavtale med Liverpool.

- Jeg er veldig, veldig glad. Nå kan jeg konsentrere meg fullt og helt om fotballen. Jeg har hele tiden ønsket å bli i Liverpool, og nå som jeg har signert kan jeg si at dette er det største og beste øyeblikket i karrieren min hittil, sier argentineren til klubbens hjemmeside.

Den hardtarbeidende midtbanespilleren har tiltrukket seg interesse fra andre storklubber, og Rafael Benitez forsøkte forgjeves å sikre Mascharano permanent mens overgangsvinduet var åpent. Det er også blitt spekulert i at Liverpool-manageren ville selge blant andre John Arne Riise for å finansiere et kjøp av argentinerern.

Nå har de utskjelte amerikanske eierne likevel hostet opp de nødvendige pengene. Ifølge The Guardian dreier det seg om 18,6 millioner pund - snaue 200 millioner kroner.

- Jeg synes denne signeringen forteller to ting. For det ene, at denne klubben går videre til tross for alle spekulasjoner om et motsatte. For det andre viser det eiernes store engasjement, som nok en gang har trådt til med nødvendige midler, sier Liverpool-direktør Rick Parry.

Benitez smiler naturligvis bredt i dag:

- Vi må være kjempefornøyde med dette. Han har vært en nøkkelspiller for oss siden hankom, og nå vet vi at han blir det også i framtida, sier spanjolen.

ENDELIG, MASCHERANO: Javier Mascherano er lykkelig etter at en permanent overgang til Liverpool omsider gikk i orden. Foto: REUTERS
ENDELIG, MASCHERANO: Javier Mascherano er lykkelig etter at en permanent overgang til Liverpool omsider gikk i orden. Foto: REUTERS Vis mer
image: Liverpool sikret Mascherano for 200 mill.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media