Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-sjappa er utsolgt for badeballer

«Jeg mistet min i Sunderland, er det mulig å bestille en ny»

TIDENES MERKELIGSTE? Her fyrer Darren Bent av det som øyeblikkelig ender i et av Premier League-historiens merkeligste mål.
Foto: PA PHOTOS/SCANPIX
TIDENES MERKELIGSTE? Her fyrer Darren Bent av det som øyeblikkelig ender i et av Premier League-historiens merkeligste mål. Foto: PA PHOTOS/SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet.no): Etter at en badeball ble matchvinner for Sunderland mot Liverpool har fansen fra rivaliserende klubber kost seg. Det tok ikke lang tid før morsomhetene strømmet inn.

- Soneforsvar er dristig. Hvis noen hadde markert badeballen, ville Liverpool fortsatt hengt med, skrev Gary Naylor hos Guardian.

- Sunderlands målscorer, badeballen, har vært ganske usynlig etter pause, meldte BBC.

Også liverpoolfans på Twitter har tatt badeballmålet med en dose humor:

- Manchester City har nettopp lagt inn bud på 7.4 millioner pund for ballongen.

Strandsett til halv pris
Det var en Liverpool-supporter, en gutt i tiårsalderen som kastet badeballen inn på banen i går. Ballen selges i supportershopen til Liverpool, den kan kjøpes på nettet, men nå er de utsolgt, skriver eurosport. Ballen er del av et strandsett bestående av håndkle, en bag og den nå berømte badeballen og var satt ned fra 20 til 10 pund.

Natalie fra Manchester la også igjen en hilsen: «Jeg kjøpte dette settet, men ser ut til å ha mistet badeballen i Sunderland. Er det mulig å bestille en ny?»

En annen kunde som kaller seg G fra Johnson var også i et spøkefult humør: «Dette er et av de mest fleksible tingene jeg noensinne har kjøpt. Flott, ikke bare på stranda, den kan også spille på topp.»

Vil finne gutten
Avisa the Sun har i dag overskriften «Balloonatic» og ber leserne tipse dem, hvis de vet hvem den ulykkelige gutten som kastet inn badeballen, er.

Liverpool-manager Rafael Benitez var en skuffet mann i går, men ville ikke legge skylda for tapet på badeballen.

- Det var selvfølgelig en spesiell situasjon, men vi spilte ikke bra, så derfor vil jeg ikke prate om det. Vi gjorde noen feil, mistet ofte ballen og var heller ikke i stand til å ta vare på sjansene våre, sier Benitez, ifølge Sky Sports.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling