Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-sjef lover toppspillere

Og kritiserer tidligere storkjøp.

DIREKTØR OG EIER: Liverpool-deleier John W Henry har gitt Damien Comolli oppdraget med å styre kjøp og salg i Liverpool. Foto: AP/Tim Hales
DIREKTØR OG EIER: Liverpool-deleier John W Henry har gitt Damien Comolli oppdraget med å styre kjøp og salg i Liverpool. Foto: AP/Tim Hales Vis mer

Liverpool er milevis unna gammel storhet. Fotballdirektør Damien Comolli lover storhandling.

- Vi er attraktive for mange store spillere, og vi ønsker å hente toppspillere til klubben, sier Comolli til magasinet 4-4-2.

I oktober ble Anfield-laget kjøpt av Fenway Sports Group. De innser at klubben må forsterke stallen betraktelig for å kunne kjempe om titler.

- Det blir garantert endringer, lover Comolli.

Han forteller at Liverpool er blitt mer attraktive etter grepene man gjorde i januar. Da ble Roy Hodgson sparket som manager, mens klubblegenden Kenny Dalglish ble hentet tilbake i trenerstolen for første gang siden han sa opp i 1991. Om Liverpool ikke har matchet de beste klubbene sportslig så har lønnskostnadene vært i stjerneklassen.

- Den største overraskelsen (etter eierskiftet) var mangelen på bredde i stallen. Det var også den største bekymringen, og saken er blitt større enn vi fryktet. Det har vært enorme lønnsutbetalinger til en stall med lite kvalitativ bredde, sier Comolli til 4-4-2.

Lenge uten ligagull Ikke siden Dalglish ledet stjerner som John Barnes, Ian Rush og Peter Beardsley til seriegull i 1990 har Liverpool vunnet ligaen.

- Vårt hovedmål er å vinne Premier League-tittelen. Det tar vi med oss hver dag vi går på jobb som den største drivkraften. Suksess er å vinne titler. Og når du vinner mesterskap, og det vil vi gjøre, så er ikke målet om suksess nådd bare ved å vinne én gang, sier Comolli.

Neste oppgave for Liverpool er Manchester City i serien mandag. Til den kampen har Dalglish hentet opp ungguttene John Flanagan og Jack Robinson.

I forsvaret har Liverpool enorme skadeproblemer. Martin Kelly, Glen Johnson og Daniel Agger er ute.

(NTB)

GAMMEL MORO: Comolli sier at Kenny Dalglish overtok en stall med for liten bredde og for høye lønninger. Foto: AP/Tim Hales
GAMMEL MORO: Comolli sier at Kenny Dalglish overtok en stall med for liten bredde og for høye lønninger. Foto: AP/Tim Hales Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media