HAR SNUDD: Brendan Rodgers fryktet sparken i høst. Nå er Liverpool Premier Leagues formlag. Foto: Reuters / Carl Recine
HAR SNUDD: Brendan Rodgers fryktet sparken i høst. Nå er Liverpool Premier Leagues formlag. Foto: Reuters / Carl RecineVis mer

Liverpool-sjefen fryktet sparken

- Vi hadde ingen identitet.

(Dagbladet): Brendan Rodgers og Liverpool har etter en tung høstsesong fått fart på maskineriet.

Etter triumfen mot Manchester City har Liverpool 26 poeng på de siste ti seriekampene.

Det står i sterk kontrast til resultatene i høst.

På pressekonferansen før onsdagens møte med Burnley innrømmer Rodgers at han fryktet sparken etter at de i november tapte 3-1 mot Crystal Palace.

- Vi hadde ingen identitet, og alle kunne se det. Det fungerte ikke, og selvsagt kan det spise deg opp. Jeg visste at jeg måtte gjøre noe radikalt, sier nordiren ifølge The Guardian.

Men Liverpool slo tilbake. Ingen Premier League-lag har tatt flere poeng på de siste ti kampene enn de røde fra Merseyside.

- Jeg måtte ta avgjørelser som tillot oss å komme tilbake til et lignende nivå av det vi hadde forrige sesong. Det er godt å se at alle nå prater om systemet vårt og hvor dynamisk det er. Jeg skulle gjort endringene tidligere!

Nå spiller Liverpool i en 3-4-1-2-formasjon. Med den taktikken har laget tapt én av tolv kamper denne sesongen. Det var bortekampen mot Manchester United i desember

- Jeg kom aldri til og bare gi opp. Jeg elsker å være her og ønsker suksess, sier Rodgers.

Liverpool møter Burnley onsdag kveld. En ny seier vil sikre dem tre viktige poeng i kampen om Champions League-plassene.