Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-sjefen mener ett lag skiller seg ut blant tittelfavorittene

Og det er ikke hans eget.

SUKSESS: Brendan Rodgers, som her takker Jordan Henderson for innsatsen etter 5-0-seieren mot Tottenham, mener Manchester City er den klare tittelfavoritten i Premier League. Foto: AP / Alastair Grant / NTB Scanpix
SUKSESS: Brendan Rodgers, som her takker Jordan Henderson for innsatsen etter 5-0-seieren mot Tottenham, mener Manchester City er den klare tittelfavoritten i Premier League. Foto: AP / Alastair Grant / NTB Scanpix Vis mer

Selv om Brendan Rodgers ledet Liverpool til tabelltoppen i helga, mener han Manchester City fortsatt er den største favoritten til å vinne Premier League.

Rødtrøyene slo Cardiff komfortabelt 3-1 hjemme på Anfield lørdag. Det gjorde Liverpool til serieleder, men Arsenal kan ta tilbake førsteplassen med seier over Chelsea i kveld.

Rodgers' menn er ett poeng foran City før lagene møtes til toppkamp i Manchester på Boxing Day (2. juledag).

- Jeg ser fortsatt på Manchester City som klar favoritt til å vinne serietittelen. De har den sterkeste stallen og har utrolige ressurser tilgjengelig, sier Rodgers til BBC.

Kvantesprang Hvis Arsenal ikke klarer å slå Chelsea på hjemmebane mandag, topper Liverpool tabellen i jula for første gang siden 2009. Den gang endte det med annenplass, bak erkerivalen Manchester United. Forrige gang Merseyside-klubben ledet i julen og vant serien, var i 1987/88-sesongen.

Liverpool har tatt store steg fra forrige sesong, da Rodgers ledet storklubben til en åttendeplass i sin første sesong som sjef på Anfield. Offensivt har det virkelig løsnet, anført av Luis Suárez med utrolige 19 mål på tolv seriekamper.

Må unngå selvtilfredshet Rodgers mener laget hans har mer å gå på. Han vil for all del unngå at suksessen skal gjøre spillerne hans selvgode.

- Vi kan aldri tenke at vi har løst koden. Du må være konsentrert og gå videre mot neste kamp. Vi kan ikke bli selvtilfredse, sier nordiren.

Liverpool har ikke vunnet det engelske seriemesterskapet siden 1990.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media