<strong>IKKE STORFORNØYD:</strong> Han brukte mange pund på å forsterke stallen etter fjorårets ligasølv, men Liverpool-manager Brendan Rodgers ser at kvaliteten i laget er blitt dårligere siden da.Foto: AFP / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
IKKE STORFORNØYD: Han brukte mange pund på å forsterke stallen etter fjorårets ligasølv, men Liverpool-manager Brendan Rodgers ser at kvaliteten i laget er blitt dårligere siden da.Foto: AFP / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer

Liverpool-sjefen nådeløs mot egne spillere: - Det handler om kvalitet

Skal forsterke før neste sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpools håp om å nå Champions League ble en gang for alle knust av Hull City på KC Stadium i går kveld. Sju poeng på fire kamper blir for mye å ta igjen på Manchester United, og nå kan det også se ut som om Europa League-plassen kan ryke.

Slik det ser ut i øyeblikket ligger Liverpool på femteplassen som gir playoff-plass i turneringen, og siden Chelsea vant ligacupen men er kvalifisert for Champions League, får også sjetteplassen en mulighet til å nå gruppespillet i den nest gjeveste europeiske turneringen.

Ned til Southampton på sjuende, plassen som akkurat nå ikke gir europacupspill, er det ett fattig poeng.

Må tøffe seg opp
Etter tapet mot Hull i går er det naturlig nok ikke Europa som har førsteprioritet hos manager Brendan Rodgers. For en gangs skyld var Rodgers brutalt ærlig med hva det er troppen hans mangler for å kjempe om de gjeveste plassene i Premier League, og dermed også gjevere kamper i Europa.

- Utfordringen min foran neste sesong er å bygge et lag som kommer seg gjennom de tøffe periodene, sa Rodgers ifølge Daily Mail i går.

Ifølge manageren leter samtlige i klubben med lys og lykte etter spillere som har kvalitet nok til å forsterke Liverpool. Rodgers sier han er lovet penger til å gjøre de riktige investeringene før neste sesong, men minner samtidig om at målgarantistene fra fjorårssesongen er borte i år.

Mangler kvalitet
Og at selv med Suarez og Sturridge på laget i fjor var det ingen som regnet med Liverpool blant topp fire i ligaen. Det endte som kjent med en andreplass, mens det i år altså ser langt magrere ut.

- Det er mange fantastiske spillere her, men tidvis blir det tøft i løpet av sesongen og det må man komme seg gjennom. Hvis du skal være med helt i toppen slik vi var i fjor trenger du den tøffheten. Nå må vi refokusere og forsøke å forbedre troppen, sier Rodgers, som helt tydelig har sett hva som er borte fra sølvsesongen i fjor.

- Det handler om kvaliteten på spillerne. Coutinho var fantastisk i kveld, men han er nødt til å holde på ballen i lengre perioder. Han ser etter løp og bevegelser som han har hatt rundt seg i et par år, men so kanskje ikke er der så mye nå, sier Rodgers.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer