VIL BORT: Raheem Sterling har gjort seg upopulær blant mange Liverpool-supportere. Foto: Scanpix
VIL BORT: Raheem Sterling har gjort seg upopulær blant mange Liverpool-supportere. Foto: ScanpixVis mer

Liverpool-sjefen om den betente konflikten med Sterling

- Vi vil være så private som overhodet mulig.

(Dagbladet): Striden mellom Raheem Sterling (20) og Liverpool har eskalert kraftig det siste døgnet. Først kom nyheten om Manchester Uniteds interesse for 20-åringen, så gikk Sterlings agent Aidy Ward (34) til frontalangrep på klubblegenden Jamie Carragher. Samtidig utelukket han at Sterling ville skrive ny kontrakt med de røde fra Merseyside.

Det fikk Liverpool til å avlyse et planlagt møte mellom partene, noe som førte til at manager Brendan Rodgers (42) ble overøst med spørsmål om saken da han i dag møtte til pressekonferanse i Beatles-byen.

- Raheem har to år igjen av kontrakten og jeg forventer at han fullfører den. For meg er det ganske enkelt, sier Rodgers, ifølge Mirror.

- Veldig klare Sterling ønsker derimot å flytte på seg allerede i sommer. Agenten har sagt at ikke engang ni millioner kroner i ukelønn kan får Sterling til å forlenge sin nåværende avtale og avviser at de vil gjenoppta forhandlingene med Liverpool. 

Rodgers deler ikke den samme oppfatingen som den omstridte agenten:

- Jeg er sikker på samtaler vil finne sted i løpet av sommeren. Men vi har alltid vært veldig klare: En hver diskusjon vil bli tatt internt. Vi vil ta oss av dette innenfor husets fire vegger og være så private som overhodet mulig, sier Rodgers.

- Forholdet ikke påvirket Samtidig understreker Liverpool-sjefen at hans forhold til Sterling er uendret, selv om spilleren er i konflikt med klubben. 

- Mitt fokus er å utvikle Raheem som fotballspiller. Han vil være tilgjengelig for spill, sier Rodgers.

Det betyr at Sterling er aktuell for å starte sesongens siste kamp, som er borte mot Stoke på Britannia søndag.