<strong>VIL BORT:</strong> Raheem Sterling har gjort seg upopulær blant mange Liverpool-supportere. Foto: Scanpix
VIL BORT: Raheem Sterling har gjort seg upopulær blant mange Liverpool-supportere. Foto: Scanpix Vis mer

Liverpool-sjefen om den betente konflikten med Sterling

- Vi vil være så private som overhodet mulig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Striden mellom Raheem Sterling (20) og Liverpool har eskalert kraftig det siste døgnet. Først kom nyheten om Manchester Uniteds interesse for 20-åringen, så gikk Sterlings agent Aidy Ward (34) til frontalangrep på klubblegenden Jamie Carragher. Samtidig utelukket han at Sterling ville skrive ny kontrakt med de røde fra Merseyside.

Det fikk Liverpool til å avlyse et planlagt møte mellom partene, noe som førte til at manager Brendan Rodgers (42) ble overøst med spørsmål om saken da han i dag møtte til pressekonferanse i Beatles-byen.

- Raheem har to år igjen av kontrakten og jeg forventer at han fullfører den. For meg er det ganske enkelt, sier Rodgers, ifølge Mirror.

- Veldig klare Sterling ønsker derimot å flytte på seg allerede i sommer. Agenten har sagt at ikke engang ni millioner kroner i ukelønn kan får Sterling til å forlenge sin nåværende avtale og avviser at de vil gjenoppta forhandlingene med Liverpool. 

Rodgers deler ikke den samme oppfatingen som den omstridte agenten:

- Jeg er sikker på samtaler vil finne sted i løpet av sommeren. Men vi har alltid vært veldig klare: En hver diskusjon vil bli tatt internt. Vi vil ta oss av dette innenfor husets fire vegger og være så private som overhodet mulig, sier Rodgers.

- Forholdet ikke påvirket Samtidig understreker Liverpool-sjefen at hans forhold til Sterling er uendret, selv om spilleren er i konflikt med klubben. 

- Mitt fokus er å utvikle Raheem som fotballspiller. Han vil være tilgjengelig for spill, sier Rodgers.

Det betyr at Sterling er aktuell for å starte sesongens siste kamp, som er borte mot Stoke på Britannia søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer