Liverpool skal i samtaler med Wigan-sjefen

Har fått tillatelse til å snakke med Martinez.

KENNY UT - ROBERTO INN?: Roberto Martinez slo Liverpool og Kenny Dalglish 2-1 på Anfield i våres. Nå kan spanjolen bli  Liverpools neste manager. Foto: REUTERS/Phil Noble/Files
KENNY UT - ROBERTO INN?: Roberto Martinez slo Liverpool og Kenny Dalglish 2-1 på Anfield i våres. Nå kan spanjolen bli Liverpools neste manager. Foto: REUTERS/Phil Noble/FilesVis mer

(Dagbladet): Wigan-manager Roberto Martinez har vært i nedrykksstriden i Premier League hver eneste sesong, men har vist en forbløffende evne til å komme helskinnet fra det.

Denne sesongen virket Wigan nærmest fortapt med seks serierunder igjen å spille: De lå nest sist på tabellen og hadde igjen tøffe motstandere som Manchester United, Arsenal og Newcastle.

Men de vant alle sammen på meget imponerende vis og holdt seg til slutt komfortabelt i divisjonen - noe som åpenbart har vært nok til å gjøre manager Martinez interessant for større klubber.

Nå har nemlig Liverpool fått tillatelse til å snakke med spanjolen, melder flere engelske medier, deriblant The Guardian.

Liverpool er på managerjakt for tredje gang på bare to år etter at Kenny Dalglish ble sparket i går, og eierne i Fenway Sports Group har kastet øynene på Martinez.

- Det er sant. Jeg kjenner ikke tidspunktet han skal møte Liverpool-eierne, men jeg kommer aldri til å stå i veien for Roberto, sier Wigan-eier Dave Whelan til The Times.

Overfor Sky Sports News røper han at forespørselen fra Liverpool var forventet.

- Da Liverpool sparket Kenny tenkte jeg at de ville ta kontakt, og det har de gjort, sier han.