Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool slår trolig Arsenal i kampen om Sahin

Real Madrid-stjernen på lån til Anfield.

TIL PREMIER LEAGUE: Nuri Sahin sliter med lite spilletid i Real Madrid, men kan bli en sentral del av Liverpools midtbane den kommende sesongen. - Han er en veldig god fotballspiller, sier manager Brendan Rodgers. Foto: (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
TIL PREMIER LEAGUE: Nuri Sahin sliter med lite spilletid i Real Madrid, men kan bli en sentral del av Liverpools midtbane den kommende sesongen. - Han er en veldig god fotballspiller, sier manager Brendan Rodgers. Foto: (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) Vis mer

Midtbanespilleren Nuri Sahin går ventelig på lån fra Real Madrid til Liverpool. Engelskmennene håper å fullføre avtalen fredag, skriver Liverpool Echo.

Liverpool har jaktet på den tyrkiske landslagsspilleren i lang tid. Anfield-laget er enig med Real Madrid om betingelsene. Arsenal var lenge favoritter til å låne Sahin denne sesongen, men den overgangen virker å ha kollapset.

- Forhåpentlig får vi en bekreftelse i løpet av 24 timer. Han er en veldig god fotballspiller, sier Liverpools manager Brendan Rodgers til lokalavisen.

Arsenals interesse skal ha kjølnet da de ikke fikk en opsjon på kjøp etter sesongen. Real Madrid krever angivelig 14 millioner pund for 23-åringen. Liverpool får ifølge Liverpool Echo ikke opsjon på kjøp.

Dersom Sahin ankommer Merseyside, er Jay Spearing trolig ferdig i helrødt. Han er koblet til både Bolton og Leicester. Bolton skal være villig til å betale 2 millioner pund, men Liverpool ønsker seg 3 millioner pund for spilleren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media