Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool slipper Israel-tur

Kampen flyttes til nøytral grunn på grunn av krigen i Midtøsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpools møte med Maccabi Haifa i mesterligaens tredje kvalifiseringsrunde flyttes fra Israel til en nøytral bane.

Det ble besluttet av UEFA mandag kveld. Årsaken er Israels offensiv mot Libanon og den pågående krigskonflikten med geriljagruppen Hizbollah.

– UEFA har bestemt at ingen europacupkamper skal spilles i Israel på grunn av konflikten i og rundt landet. Dette gjelder inntil videre, heter det i en pressemelding.

John Arne Riise og Liverpool slipper dermed å spille fotball i et land der det pågår krigshandlinger. Kampsted er ennå ikke bestemt, men datoen er satt til 23. august. (ANB)

GLAD: Flere av Liverpool-spillerne, her representert ved John Arne Riise (t.v.) og Jamie Carragher, har tatt til orde for at kampen i Israel må flyttes. Nå har de fått det som de vil. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/SCANPIX
GLAD: Flere av Liverpool-spillerne, her representert ved John Arne Riise (t.v.) og Jamie Carragher, har tatt til orde for at kampen i Israel må flyttes. Nå har de fått det som de vil. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/SCANPIX Vis mer