Liverpool snublet mot West Ham

Fant aldri nettmaskene.

(Dagbladet.no) Liverpool - West Ham 0-0

Etter at Chelsea avga poeng i går, hadde Liverpool en gyllen mulighet til å skaffe seg en liten luke på tabelltoppen.

De røde skapte et fleng av muligheter, men en glimrende Robert Green og udyktighet i avslutningsøyeblikket ødela kvelden for de røde.

Sami Hyypiä var to ganger nære med å gi rødtrøyene ledelsen på corner, men forsøkene gikk over og til side for målet til Robert Green.

Bellamy-suser

West Ham fikk sine muligheter på kontringer og tidligere Liverpool-spiller, Craig Bellamy, var nære å gi gjestene ledelsen med et kanonskudd fra 25 meter.

Spissen gikk fra midtbanesirkelen og fyrte avgårde en kanonkule mot José Reina. Ballen smalt på innsiden av stolpen og ut.

Robert Green ble tvunget til å gjøre flere gode redninger og både Dirk Kuyt og Ryan Babel kunne gitt Liverpool den ledelsen de jaget.

Liverpool snublet mot West Ham

Strålende Green

Men banens beste spiller var West Hams keeper. Robert Green  gjorde sakene sine meget bra når Liverpool prøvde seg.

Dirk Kuyt tok ned ballen med brystet mot slutten av kampen og fyrte av et skudd fra fem meter. Green var raskt nede og måtte gjøre sin sjette gode redning for kvelden.

Ryan Babel prøvde seg på slutten med et langskudd, men forsøket gikk like over krysset.

Dermed endte det med poengdeling i havnebyen. Liverpool tar likevel ledelsen i Premier League, men skulle helst tatt med seg alle tre poengene i kveldens kamp.

De røde leder med ett poeng foran Chelsea og seks poeng foran fjorårets vinnere Manchester United.

NÆRMES: Craig Bellamy var veldig nære å senke sin tidligere klubb med en suser fra 25-meter. Forsøket gikk på innsiden av stolpen. Foto: SCANPIX
NÆRMES: Craig Bellamy var veldig nære å senke sin tidligere klubb med en suser fra 25-meter. Forsøket gikk på innsiden av stolpen. Foto: SCANPIX Vis mer