Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool snudde

John Arne Riise og Liverpool scoret to mål på fire min. mot Charlton. Dagbladet.no fulgte åtte ligakamper

Dagbladet.no fulgte alle kampene kampene her. Charlton sjokkerte de helrøde på Anfield med et bortemål fra Shaun Bartlett like etter pause. Tabben var Djimi Traores, som falt da han taklet.

Dermed så det til ut at Liverpools jakt på en plass i Champions League var på vei til å bli knust. Fem minutter før slutt endret alt.

Først dyttet Sami Hyypia inn en Riise-corner med fire minutter igjen. Sekunder før slutt tvang Steven Gerrard inn seiersmålet.

England-spilleren skar inn fra venstre og dundret 2-1 inn bak Charlton-keeperen. Jubelen var stor, for nå er Liverpool bare ett poeng bak Newcastle på fjerdeplassen som både gir store penger og spill mot kanonene i Europa.

- Så mange ganger denne sesongen har vi spilt bra og fått ingenting. Denne gangen må jeg innrømme at vi var heldige, sier Liverpool-manager Gerard Houllier til PA.

Newcastle fikset bare 1-1 mot Aston Villa hjemme, og ble distansert av Chelsea som knuste Everton hjemme.

Gianfranco Zola avsluttet målshowet med en lekker lobb til 4-1 på Stamford Bridge.

- Dette er et flott resultat for oss, og vi er steg nærmere. Det kan ikke være mulig for Everton å ta oss igjen nå, sier Jesper Grønkjær som nettet 3-1.

I bånn skapte West Ham nytt håp om overlevelse med 1-0 mot Middlesbrough. Trevor Sinclairs mål gjør at Leeds over streken er bare tre poeng unna.

Birmingham sikret seg definitivt ny kontrakt i toppserien med 3-2 mot Southampton, mens Totteham vant 3-2 mot WBA etter to Robbie Keane-mål.

West Brom er klar for nedrykk, det samme gjelder Sunderland. Tore André Flo kom inn som innbytter da laget hans tapte enda en gang i dag.

Manchester City knuste Sunderland 3-0 etter to scoringer fra midtbanespiller Marc-Vivien Foe.

Se også tabellen i Premier League.

<B>SEIERSMÅLET:</B> Steven Gerrard får gratulasjoner fra John Arne Riise etter Liverpools 2-1-mål.
MÅLFEST:</B> Danske Jesper Grønkjær feirer Chelseas tredje mål mot Everton.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media