Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool sørget for første Aston Villa-tap

Solid seier på Anfield.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Liverpool – Aston Villa 3-1.

Aston Villa måtte derimot registrere sitt første tap i årets Premier League.

- Liverpool fortjente seieren. De ville ha slått de fleste topplag slik de spilte i dag, og vi var helt klart for dårlige i første omgang, innrømmer Villa-manager Martin O\'Neill for klubbens hjemmesider.

- Etter tapet for Manchester United forrige uke, ønsket spillerne mine å vise hvor gode de er. Det gjorde i dag, sier Liverpools manager, Rafael Benitez, til liverpoolfc.tv.

Stjernene vise seg fram

Kampen var så godt som avgjort allerede da pausesignalet gikk.

I løpet av det siste kvarteret av første omgang viste tre av de største Liverpool-stjernene hvor gode de kan være.

Dirk Kuyt, Peter Crouch og Luis Garcia scoret hver sine mål med korte mellomrom:

VIKTIG MÅL: Luis Garcia feirer foran supporterne etter å ha scoret et av Liverpools tre mål. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX
VIKTIG MÅL: Luis Garcia feirer foran supporterne etter å ha scoret et av Liverpools tre mål. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Tre mål på rappen

•Kuyt i det 31. spilleminutt da han banket ballen inn nede ved venstre stolperot etter godt forarbeid av midtstopperne Jamie Carragher og Sami Hyypiä.

•Crouch i det 38. minutt da han på merkverdig vis klarte å styre ballen på mål fra om lag 16 meters hold.

•Garcia i det 43. minutt da han enkelt satte ballen i mål etter et flott Liverpool-angrep, som ble bygd opp av en rekke en-touch-pasninger.

Redusering

I pausen byttet Aston Villa ut begge angriperne sine.

 
I det 56. minutt spilte Chris Sutton til Gabriel Agbonlahor, som reduserte til 3-1 etter å ha løpt seg gjennom forsvaret.

Likevel endte kampen med tre særdeles viktige poeng til Liverpool, som er langt fra toppen i den engelske eliteserien etter ti serierunder.