- Liverpool-spiller arrestert for overfall

Raheem Sterling skal ha tilbrakt natta i fengsel.

I TRØBBEL IGJEN: Raheem Sterlings skal være arrestert for mistanke om overfall, for andre gang på ti måneder. Foto: AFP PHOTO/LINDSEY PARNABY/NTB Scanpix
I TRØBBEL IGJEN: Raheem Sterlings skal være arrestert for mistanke om overfall, for andre gang på ti måneder. Foto: AFP PHOTO/LINDSEY PARNABY/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er Daily Mail som skriver at Raheem Sterling ble arrestert for overfall i går kveld, og har tilbrakt natta i fengsel. Han skal i dag i retten for å svare på anklagene. Ifølge avisa ble han arrestert i halv elleve tiden i går kveld.

Nå risikerer Liverpool-vingen fengsel om han blir funnet skyldig.

«En person skyldig i overfall skal få en bot som ikke overstiger 5 på standard skala, eller fengsel i inntil seks måneder, eller begge deler», heter det i et skriv.

Ifølge Liverpool Echo hevder Sterling at han er uskyldig.

Ikke første gang Det er ikke første gang unggutten er i trøbbel. Han ble også siktet for overfall av en kvinne i november. En 27 år gammel bekjent av Sterling hevdet at hun fikk småskader i ansiktet i episoden.

Det tok ikke lang tid før retten senere henla saken på grunn av manglende bevis. To av vitnene skal ikke ha møtt opp da saken kom opp i retten i februar.

Nyheten kommer ikke akkurat beleilig for Liverpool og Brendan Rodgers som jobber med å løse Luis Suarez-sagaen.