Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-spiller hylles for dette brevet til en sjuåring

Andy Robertson ville glede en ung Liverpool-supporter.

FÅR SKRYT: Liverpool-spiller Andy Robertson sendte et signert brev til en sju år gammel gutt for å takke ham for at han ga lommepengene sine til fattige. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FÅR SKRYT: Liverpool-spiller Andy Robertson sendte et signert brev til en sju år gammel gutt for å takke ham for at han ga lommepengene sine til fattige. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Liverpools venstreback Andy Robertson (23) har gjort sakene sine svært bra etter at han fikk tillit på backen av Jürgen Klopp. Etter en tung sesonginnledning med lite spilletid, har den tidligere Hull-spilleren blomstret for de røde.

Men til tross for at 23-åringen har levert varene på banen, har han tilsynelatende selvinnsikt. Det viste Robertson da han ville belønne en ung gutt for hans giverglede.

En sju år gammel gutt ved navn Alfie Redford hadde brukt lommepengene sine til å handle inn mat til en matsentral på Anfield, som deler ut mat til vanskeligstilte og andre som ikke selv har mulighet for å skaffe seg mat.

Det skjedde da Liverpool møtte Porto i Champions League tirsdag. Innsamlingsaksjonen er for øvrig noe som finner sted på Anfield hver gang Liverpool spiller hjemmekamp.

Robertson fikk med seg at Alfie hadde brukt pengene på mat via Twitter, og bestemte seg for å gi gutten en belønning for at han ikke tenkte på seg selv, men heller brukte lommepengene på folk som har det tøft. Det skriver flere engelske aviser, deriblant Liverpool Echo.

MOLDE: Ole Gunnar Solskjær håper årets sesong blir mer stabil for laget fra rosenes by. Men noe ansvar for å stoppe en ny Rosenborg-epoke, det har han ikke. Video: Nicolai Delebekk Vis mer

Robertson mener Alfie er et eksempel til etterfølgelse og skrev derfor et personlig brev til ham. Og det er særlig det som står i nest siste avsnitt i dette brevet som gjør at Robertson også hylles i sosiale medier, for der står det følgende å lese:

«Jeg har skaffet deg en drakt fra Roberto Firmino og bedt ham å signere den for deg, som takk for det du gjorde for matsentralen. La oss være ærlige Alfie, ingen ønsker drakta til en venstreback, så derfor gir jeg deg Bobbys trøye i stedet. Håper det er greit».

Du kan lese hele brevet i sin helhet under.

Dermed fikk sjuåringen en trøye signert av den brasilianske playmakeren «Bobby» Firmino.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling