UNDER KNIVEN: Joe Gomez sin skade i venstreleggen ser verre ut enn antatt. Nå må han under kniven. Foto: NTB Scanpix
UNDER KNIVEN: Joe Gomez sin skade i venstreleggen ser verre ut enn antatt. Nå må han under kniven. Foto: NTB ScanpixVis mer

Liverpool-spiller må opereres

Joe Gomez må under kniven nok en gang for skaden han pådro seg i venstreleggen i desember. Liverpool håper å ha forsvarsspilleren tilbake før sesongen er over.

Det har den siste tiden ligget i kortene at Gomez trengte en ny operasjon, og mandag kom Premier League-lederen med bekreftelsen.

21-åringen har vært på sidelinjen siden han skadet seg i kampen mot Burnley 5. desember. Da var det ventet at han ville være ute i seks uker, men rehabiliteringen har ikke gått slik han og Liverpool så for seg.

– Det er et tilbakeslag for gutten og for oss. Før skaden var han i fantastisk form, men han er for sårbar til å ta noen sjanser. Han kommer tilbake når han er klar for det, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Før skaden sto Gomez med 18 kamper for rødtrøyene denne sesongen. Det er ikke klart når han er tilbake på banen igjen, men Liverpool opplyser at det trolig vil skje før sesongslutt.

– Åpenbart er det vanskelig å svelge at jeg er ute lenger enn vi først trodde, men det er en del av jobben og fotballindustrien, sier Gomez.