Liverpool-spiller smadret ansiktet til motspiller i seriefinale

- Jeg er lei meg.

(Dagbladet): Den unge og lovende franskmannen Chris Mavinga var veldig uheldig i den belgiske seriefinalen mellom Genk og Standard Liege i går.

Standard-spilleren Mehdi Carcela ble spilt gjennom på Mavingas side, fikk hodet på ballen i duellen med franskmannen, mens Mavingas takling dermed traff Mehdi klokkerent i ansiktet.

Av tv-bildene kan man se at Mehdi er bevisstløs før han treffer gresset.

Bruddskader
Etter å ha fått medisinsk hjelp i flere minutter ble Mehdi fraktet i ambulanse til sykehuset. Ifølge en pressemelding fra Standard Liege fikk Carcela igjen bevisstheten i ambulansen, men undersøkelsene på sykehuset viste flere brudd i ansiktet og han ligger fortsatt til observasjon.

Mavinga, som er på utlån til Genk fra Liverpool, er naturlig nok lei seg.

- Jeg er virkelig lei meg på Mehdis vegne. Det var veldig klossete av meg, jeg forsøkte å nå ballen og jeg hadde aldri trodd at dette kunne skje, sier Mavinga ifølge belgiske RTL.

Genk seriemestere
Kampen mellom tittelrivalene endte 1-1, og dermed ble Genk seriemester i Belgia. Begge klubbene går inn i kvalifiseringsrundene til Champions League, men hendelsen med Mehdi la en solid demper på feiringen i går.

- Jeg er glad for at vi vant serien, men jeg er mest lei meg på Mehdis vegne, sier Mavinga, som også fikk med seg et gult kort for taklingen.