Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-spiller smadret ansiktet til motspiller i seriefinale

- Jeg er lei meg.

(Dagbladet): Den unge og lovende franskmannen Chris Mavinga var veldig uheldig i den belgiske seriefinalen mellom Genk og Standard Liege i går.

Standard-spilleren Mehdi Carcela ble spilt gjennom på Mavingas side, fikk hodet på ballen i duellen med franskmannen, mens Mavingas takling dermed traff Mehdi klokkerent i ansiktet.

Av tv-bildene kan man se at Mehdi er bevisstløs før han treffer gresset.

Bruddskader
Etter å ha fått medisinsk hjelp i flere minutter ble Mehdi fraktet i ambulanse til sykehuset. Ifølge en pressemelding fra Standard Liege fikk Carcela igjen bevisstheten i ambulansen, men undersøkelsene på sykehuset viste flere brudd i ansiktet og han ligger fortsatt til observasjon.

Mavinga, som er på utlån til Genk fra Liverpool, er naturlig nok lei seg.

- Jeg er virkelig lei meg på Mehdis vegne. Det var veldig klossete av meg, jeg forsøkte å nå ballen og jeg hadde aldri trodd at dette kunne skje, sier Mavinga ifølge belgiske RTL.

Genk seriemestere
Kampen mellom tittelrivalene endte 1-1, og dermed ble Genk seriemester i Belgia. Begge klubbene går inn i kvalifiseringsrundene til Champions League, men hendelsen med Mehdi la en solid demper på feiringen i går.

- Jeg er glad for at vi vant serien, men jeg er mest lei meg på Mehdis vegne, sier Mavinga, som også fikk med seg et gult kort for taklingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media