Liverpool-spillerne nektes byturer

- Vi er et seriøst lag, fastslår manager Rafael Benitez.

Liverpool-spillerne har fått beskjed av manager Rafael Benitez om at de ikke får gå på byen under treningsoppholdet i Hong Kong.

Det er en sterk kontrast til hvordan det var i klubben på 90-tallet. Da fikk de kallenavnet «Spice Boys» (etter popgruppa Spice Girls) for deres glade liv på forskjellig nattklubber.

- Vi er et seriøst lag. Vi vil forberede oss grundig. Vi er her for å vinne. Etter finalen i vennskapsturneringen vil vi gå ut å spise og alt, men ikke før, sier spanieren Benitez.

Hong Kong har rykte på seg for å være en festeby for tilreisende fotballstjerner. David Beckham er en av flere spillere som har blitt observert på nattklubber under treningsleir i byen.

(NTB)

- FOR DET FØRSTE ... Fernando Torres er en av Liverpool-spillerne som har fått Rafael Benitez\' beskjed om at han må holde seg i skinnet under lagets opphold i Hong Kong. Foto: PETER KLAUNZER/EPA/SCANPIX
- FOR DET FØRSTE ... Fernando Torres er en av Liverpool-spillerne som har fått Rafael Benitez\' beskjed om at han må holde seg i skinnet under lagets opphold i Hong Kong. Foto: PETER KLAUNZER/EPA/SCANPIX Vis mer