Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool spilte kamp i Australia: Men, er det ikke ...?

Flere Liverpool-legender i aksjon for de røde i vennskapskampen mot Sydney FC.

TILBAKE FOR EN KAMP: Steven Gerrard (nummer to fra venstre) er med på å feire en Liverpool-scoring. Foto: AFP PHOTO / SAEED KHAN / NTB Scanpix
TILBAKE FOR EN KAMP: Steven Gerrard (nummer to fra venstre) er med på å feire en Liverpool-scoring. Foto: AFP PHOTO / SAEED KHAN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sydney FC - Liverpool 0-3 (0-3)

(FourFourTwo): Liverpool spilte med svarte sørgebånd og holdt et minutts stillhet sammen med Sydney FC før vennskapskampen mellom lagene, for å hedre ofrene etter terrorangrepet i Manchester.

De røde ligger ikke på latsiden, og reiste rund halve jorda til Australia bare dager etter ligaavslutningen søndag. Kampen er en del av markeringen av klubbens 125-års jubileum som finner sted i år.

Det var rundt 83 000 publikummere på stadion, og mange av Liverpool-supporterne på tribunene opplevde skikkelig nostalgi, for Steven Gerrard og Jamie Carragher var blant noen få utvalgte legender som startet kampen.

TILBAKE I NUMMER 8: Steven Gerrard. Foto:   REUTERS/David Gray/NTB Scanpix
TILBAKE I NUMMER 8: Steven Gerrard. Foto:   REUTERS/David Gray/NTB Scanpix Vis mer

Gerrard hadde forøvrig sitt gamle trøyenummer 8, mens Carragher hadde nummer 4 i stedet for sin vante nummer 23, som han hadde som aktiv.

Duoen gjorde seg på ingen måte bort, og på benken satt også de tidligere Liverpool-spillerne Daniel Agger og Steve McManaman. Blant A-lagets spillere som fikk sjansen, var Roberto Firmino, Dejan Lovren og Lucas Leiva.

Før kampen skrev The Telegraph at Daniel Sturridge fortsatt sliter med hofteproblemer, og at det er usikkert på om han vil spille i Englands VM-kvalifisering mot Skottland. Det var derfor overraskende at han startet kampen i Australia.

KAN FORTSATT: Jamie Carragher. Foto: AFP PHOTO / WILLIAM WEST / NTB Scanpix
KAN FORTSATT: Jamie Carragher. Foto: AFP PHOTO / WILLIAM WEST / NTB Scanpix Vis mer

Enkel seier

Bortelaget hadde små problemer med å feie Sydney av banen. I andre omgangen kom også McManaman (45) inn for Gerrard og Agger inn for Carragher.

- Jeg er i form til å være i min alder, men det er annerledes med disse gutta, sa McManaman etter kampen ifølge Liverpool Echo.

Sturridge, Moreno og Firmino sto for scoringene. Særlig scoringen til Moreno var av det vakre slaget, da Firmino chippet ballen elegant over hele forsvaret og til venstrebacken som enkelt doblet ledelsen.

Fornøyd Klopp

Liverpool-manager Jürgen Klopp var fornøyd med de gamle legendene.

- De vet alt om fotball. Jeg trente dem bare i et møte som varte i fem minutter! sa Klopp etter kampen.

Selv om det var en ubetydelig kamp, var ikke Liverpool-spillerne fornøyd med dommeren, som de mener overså to straffespark like før hvilen.

Hele Norges coronakart