Liverpool spolerte sjansen

Liverpool tapte 2-0 mot Charlton i dag, mens Manchester United vant 2-0 mot Arsenal. Dagbladet.no fulgte Premier League direkte.

Keeperbytte hjalp ikke Liverpool, som tapte igjen og spolerte muligheten til å ta seg opp i ryggen på Arsenal.

Charlton scoret en gang i hver omgang, vant 2-0 og satte klubbrekord med fire eliteserieseirer på rad. Liverpool har bare tatt ett poeng på sine fem siste kamper og har falt til 3. plass.

Englands U21-landslagskeeper Chris Kirkland erstattet Jerzy Dudek i Liverpool-målet etter polakkens mange tabber den siste tiden. Kirkland hadde flere strålende redninger, men var sjanseløs på målene til Jason Euell og Paul Konchesky.

På den andre siden av banen tok Dean Kiely det som kom, og særlig imponerte han med en fantastisk redning da El Hadji Diouf rett før pause nikket hardt fra kort hold på John Arne Riises innlegg.

Da Charlton tok ledelsen, var det med hjelp av en annen skade. Heskey hinket langs sidelinja, og Riise holdt på å ta av seg, da høyreback Gary Rowett kom til innlegg. Foran mål gikk Euell i duell med Jamie Carragher. Liverpool-spilleren nådde ballen, men han nikket rett i Stephane Henchoz. Ballen kom i retur til Euell, som takket for vennligheten og dundret ballen i mål.