Liverpool-stjerna skulle ta strandbilde. Tok nakenbilde

På ferie i Dubai.

REFLEKSJON: Liverpool-spilleren Jose Enrique tok dette strandbildet fra hotellvinduet i Dubai. Det han ikke var oppmerksom på var gjenskinnet i vinduet som viser han og kjæresten. Foto: Privat
REFLEKSJON: Liverpool-spilleren Jose Enrique tok dette strandbildet fra hotellvinduet i Dubai. Det han ikke var oppmerksom på var gjenskinnet i vinduet som viser han og kjæresten. Foto: PrivatVis mer

(Dagbladet): Liverpool-backen Jose Enrique (28) har slitt med spilletid og skader denne sesongen og hadde en rolig landslagspause sammen med kjæresten Amy Jaine i Dubai.

På sosiale medier delte Enrique mange bilder med fansen og spesielt ett var av den noe spesielle sorten.

Enrique tok i utgangspunktet et uskyldig bilde av stranda utenfor hotellet - men refleksjonen fra hotellvinduet viser at Liverpool-spilleren står splitter naken. Det fikk også flere til å reagere.

PÅ FERIE: Liverpools Jose Enrique. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
PÅ FERIE: Liverpools Jose Enrique. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer

Såkalte følgere på nettstedet Twitter skriver:

- Du står naken, kompis.

En annen skriver:- Herregud, kjæresten din er også naken.

Bildet viser Liverpool-spilleren stående mens han knipser at bilde av de vakre omgivelsene. Den oppmerksomme delen av fansen la derimot raskt merke til at Enrique skimtes i gjenskinnet i vinduet. Det samme gjelder kjæresten som sitter på sengekanten.

Enrique står for øvrig uten A-landskamper for Spania, til tross for flere kamper på U21, U20 og U16-nivå.


Han har bare ett innhopp for Liverpool i serien i år. Ellers har han startet mot Middlesborough i ligacupen og Basel i Champions League.