Liverpool-stjerne frifunnet for overfall på eks-kjæresten

Hevder hun var problemet.

 I RETTEN:  Raheem Sterling måtte i dag møte opp i rettsalen i Liverpool. Han er siktet for overfall på sin eks-kjæreste Shana Halliday. Foto: Lindsey Parnaby / AFP / NTB Scanpix
I RETTEN: Raheem Sterling måtte i dag møte opp i rettsalen i Liverpool. Han er siktet for overfall på sin eks-kjæreste Shana Halliday. Foto: Lindsey Parnaby / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpools stjerneskudd Raheem Sterling (18) var siktet for overfall  av Shana Halliday, som var Sterlings kjæreste tidligere i år.

Overfallet skal ha skjedd i november i fjor. En 27 år gammel bekjent av Sterling hevdet at hun fikk småskader i ansiktet etter tumultene.

Da Liverpool-vingen møtte opp i retten i dag, risikerte han fengsel om han ble funnet skyldig.

«En person skyldig i overfall skal få en bot som ikke overstiger 5 på standard skala, eller fengsel i inntil seks måneder, eller begge deler», heter det i et skriv Daily Mail refererte til.

I retten Sterling møtte i dag opp i rettsalen i Liverpool, og måtte han svare på anklagen. Han nektet all skyld.

18-åringen hevdet i rettsalen at det var han som ble overfalt av kjæresten, og i sekundene som fulgte, kastet Liverpool-spilleren henne ut av bilen.

- Jeg ba henne gå ut. Da hun nektet, tok jeg tak i magen hennes og dyttet henne ut, sa Sterling da han forklarte seg i rettsaken i dag, skriver Liverpool Echo. Lokalavisa har liveoppdatering under rettsaken.

Den opphetede diskusjonen skal ha startet på en restaurant i Manchester, og fortsatt til Sterling satt kjæresten igjen på gaten utenfor huset sitt.

I retten i dag kom det fram at Halliday ville se en tekstmelding på Sterlings mobiltelefon. Det nekter Liverpool-spilleren henne.

Halliday innrømmet i retten i dag at hun ringte politiet da hun ble kastet ut, og noen timer etterpå ble Liverpool-spilleren arrestert, og måtte tilbringe natta i fengsel.

Måtte gå hjem Da eks-kjæresten forklarte seg i dag, innrømmet hun at det var en svært opphetet situasjon.

- Vi dyttet og skrek til hverandre. Diskusjonen varte helt til Liverpool. Han ville slippe meg av hjemme hos seg selv. Det var fem minutter og gå hjem, og det nekter jeg fordi det regnet, forklarete Halliday i retten.

Da skal Liverpool-stjernen ha gått ut av bilen og dratt henne ut, mens han sa:

- Jeg er ferdig. 

Og etter rettsaken i dag, ble Sterling også en fri fann. Han ble blankt frifunnet på alle punktene.