Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-stjerne innrømmer fyllekjøring. Nå har han fått straffen

Roberto Firmino mister lappen i ett år og får en bot på rundt 200 000 kroner. 

MISTER LAPPEN: Liverpool-spiller Roberto Firmino med sin kone Larissa utenfor retten tidligere i dag. Foto: Andrew McCaren/LNP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
MISTER LAPPEN: Liverpool-spiller Roberto Firmino med sin kone Larissa utenfor retten tidligere i dag. Foto: Andrew McCaren/LNP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Roberto Firmino ble stoppet av politiet på julaften i sin Range Rover i Liverpool sentrum, og ble seinere siktet for fyllekjøring.

I går kom dommen som ble gitt i Liverpool City Magistrates Court

Brasilianeren mister lappen i ett år og må betale en bot på rundt 200 000 norske kroner, etter at han innrømmet opptrinnet.

- Jeg vil si unnskyld til klubben, manageren, lagkameratene mine og fansen for at jeg satte meg selv i den situasjonen, sier Firmino selv ifølge engelske medier.

- Det jeg gjorde var galt, og jeg setter et dårlig eksempel, sier han videre.

Klubben mener at saken er en isolert hendelse hvor brasilianeren viste mangel på dømmekraft og profesjonalitet.

- Spilleren har blitt disiplinert av klubben for sine handlinger og har minnet ham på sitt ansvar for nåtiden og framtiden, sier en talsmann for Liverpool i en offisiell uttalelse gjengitt av Liverpool Echo.

Det er ikke kjent hvor høy promille Firmino hadde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling