GJØRMEBAD: André Wisdom (høyre) fikk problemer på den engelske landsbygda. Her duellerer han med Finlands Nikolai Alho i en U21-kamp. Foto: SCANPIX/AFP / LEHTIKUVA / Kimmo Mantyla
GJØRMEBAD: André Wisdom (høyre) fikk problemer på den engelske landsbygda. Her duellerer han med Finlands Nikolai Alho i en U21-kamp. Foto: SCANPIX/AFP / LEHTIKUVA / Kimmo MantylaVis mer

Liverpool-stjerne måtte forlate porschen i gjørma

Skulle aldri stolt på GPS-en.

(Dagbladet): I en sak av sensasjonelt bagatellmessig karakter, men likefullt interessant nok for sport.no, forteller Herald Scotland i dag om Liverpool-spiller André Wisdom, og hans ublide møte med gjørme i helgen.

Wisdom, på lån til Derby County om dagen, var på vei til kamp mot Sheffield Wednesday lørdag, da han i ukjent terreng stolte på GPS-en i sin flotte Porsche Panamera.

Det skulle han aldri gjort.

- André besøkte en lokal butikk på vei til kampen, og ettersom han er ny i området, plottet han inn postnummeret til stadion i saterlittnavigasjonssystemet, sier en talsmann for Derby til avisa.

- Ruten han ble gitt ledet ham ned en mindre tradisjonell vei, der forholdene også var dårlige. Til slutt satte bilen seg fast. Sammen med klubben fikk han gjort de nødvendige grep for å komme seg til Pride Park i tide til kampen. Bilen ble reddet lørdag kveld, fortsetter talsmannens glimrende uttalelse.

André Wisdom spilte 90 minutter i kampen, som Derby vant 3-0.

Bilder av den våte og sluttkjørte bilen kan man fortsatt nyte på Twitter.