Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-stjerne nær rammet av selvmordsbombere

Israel-kapteinen var på besøk i hjembyen, bare fem minutter unna da det smalt.

(Dagbladet.no): Yossi Benayoun er ikke bare Liverpool-spiller, han spiller også på det israelske landslaget.

I går var 27-åringen like i nærheten da Israel ble rammet av det første selvmordsangrepet på ett år, skriver The Guardian.

Midtbanespilleren var på en visitt i hjembyen Dimona da det smalt, og agenten forteller at spilleren bare var en fem minutters spasertur unna kjøpesenteret der tre mennesker mistet livet, inkludert to selvmordsbombere.

- Yossi var på besøk hos foreldrene sine, som bor like i nærheten. Det er et lite sted og han hørte ekslosjonen og skuddsalvene. Han fikk en strøm av telefoner fra venner som spurte om han var i orden like etter hendelsen. Han er helt fin og skal være med på landskampen, sier agent Ronan Katsev.

Benayoun ønsket ikke å kommentere saken i går, han vil vente til dagens israelske landslagets pressekonferanse. Der stiller han som kaptein, laget møter Romania i morgen.

Liverpool-spilleren er født i Dimona i Sør-Israel og startet karrieren i det lokale laget Hapoel Beersheva. Han slo gjennom for West Ham i Premier League, før han ble kjøpt av Liverpool i fjor sommer.

SCORET TRE MOT CUPAMATØRER: Her netter Yossi Benayoun (nummer 11) mot Aston Villa. For tida er israeleren i hjemlandet for landskamp, og i går havnet han like ved et selvmordsangrep. Foto: Scanpix/Afp
SCORET TRE MOT CUPAMATØRER: Her netter Yossi Benayoun (nummer 11) mot Aston Villa. For tida er israeleren i hjemlandet for landskamp, og i går havnet han like ved et selvmordsangrep. Foto: Scanpix/Afp Vis mer
KAPTEIN: Yossi Benayoun vil først snakke om opplevelsen i Dimona på dagens israelske pressekonferanse.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media