Liverpool-stjernene i sex-skandale

LONDON (Dagbladet): Forrige helg var Vegard Heggem, Michael Owen og flere av Liverpools superstjerner samlet til juleselskap. Festen endte i en sex-skandale -  med fyll og ville orgier. - Det var som et party for aper, sier en av stripperne på festen. - Jeg gjorde ingenting jeg angrer på, fastslår Vegard Heggem.


SEX-ORGIE:Liverpools juleselskap endte i en sex-orgie som ble brettet ut over fire helsider i den engelske tabloidavisa News Of The World i går.

Lørdag feiret Liverpool seieren over Middlesbrough, og forberedte seg til kampen mot Newcastle i dag. I går ble de vekket av den britiske avisa News of the Worlds oppslag om sex-skandalen på nattklubben Pen and Wig Club i Liverpool.

Det var siste søndag før jul Liverpools stjerner gikk ut for å ha det moro, men i dag angrer de nok bittert på at selskapet utartet til en orgie i dårlig moro.

- Det var en artig fest, men jeg var absolutt ikke innblandet. Det skjedde ting som jeg tar sterk avstand fra, sier Vegard Heggem til Dagbladet.

Kledd ut

Heggem var utkledd som amerikansk fotballspiller, Paul Ince var Zorro, Jamie Redknapp var Ali Baba, Steve McManaman var prest, Jason McAteer var kledd i pels fra topp til tå og Jamie Carragher var Ringeren i Notre Dame.

Vegard Heggem forholdt seg helt rolig på festen. I News of the World er trønderen avbildet i sitt amerikanske fotballutstyr idet han forlater nattklubben.

Midtstopperen Carragher, derimot, var skandalenattas profil.

Med synlig promille ble han trukket med opp på scenen av en naken kvinne. I avisa vises bilder av 20-åringen -  naken og krypende rundt på golvet. Bak ham viser bildet en mann og en kvinne som har samleie.

- Jeg legger meg overhodet ikke opp i hva andre spillere gjør, men jeg har ikke gjort noe som jeg angrer på, sier Heggem.

Det begynte som en rolig kveld.

- Først var det vanlig stripping. Men da de kom tilbake etter en pause, var det mer «hardcore», sier Heggem, som da satt i en annen del av lokalet.

Tok helt av

En kraftig beruset Jamie Carragher klarte ikke å styre seg. Han sleit av seg klærne, og lot en kvinne utkledd som brannmann spraye ham med krem -  overalt -  og slikke det av.

Etterpå grep Carragher kvinnen og snurret rundt med henne. Da løp kaptein Paul Ince opp på scenen, grep mikrofonen og ropte:

- Carragher, sett henne ned!

Paul Ince visste nok at skandalen var et faktum, og forsøkte å redde stumpene. Men Carragher var ikke til å stanse. Han var på scenen og sjonglerte med sex-leketøy.

- Grotesk

Blant publikum satt et reporterteam fra News of the World, som tok bilder og rapporterte hjem om skandalen.

- Det er det mest groteske jeg har opplevd, skriver reporteren.

Superstjernen Michael Owen var også til stede på nattklubben, men han trakk seg langt bak i lokalet da festen løp ut av kontroll. Han sto med store øyne, og kikket forskremt på lagkameraten som var naken på scenen og et annet par som hadde åpenlys sex i en sofa.

En av kvinnene som strippet på klubben er også intervjuet i den engelske avisa:

- Det var som et party for aper. Hendene deres var overalt hele tida, sier hun.

Kampfakta: 26. desember : Middlesbrough - Liverpool

Laget: Liverpool