KAN FORSVINNE: Liverpools Christian Benteke og Philippe Coutinho ønskes av henholdsvis Chelsea og PSG skal vi tro engelske medier. Foto: David Klein/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix
KAN FORSVINNE: Liverpools Christian Benteke og Philippe Coutinho ønskes av henholdsvis Chelsea og PSG skal vi tro engelske medier. Foto: David Klein/Sportimage/Cal Sport Media/NTB ScanpixVis mer

Liverpool-stjerner ønsket av storklubber

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo): Vi starter fredagens ryktebørs med Liverpool og Philippe Coutinho. Det franske storlaget PSG skal ha vært i kontakt med brasilianerens representanter for å undersøke muligheten for en overgang, skriver lokalavisa Liverpool Echo som gjengir Le 10 Sport. Coutinho skrev under en femårskontrakt med klubben i februar, og det blir nok dyrt for klubber som ønsker å lokke ham bort fra Anfield.

Zlatan Ibrahimovic har ennå ikke avslørt hvor han skal spille neste sesong, og nå har en ny klubb kastet seg inn i jakten på svensken. Det dreier seg om den tyske fjerdedivisjonsklubben Oberhausen, skriver Daily Mail. Hva kan en liten klubb som Oberhausen tilby en stjerne som Zlatan, tenker du kanskje? Byen ønsker status som monarki dersom Zlatan Ibrahimovic signerer en toårskontrakt, og da blir han offisielt konge i byen. Klubben vil også lokke med en øl som vil få hans navn. Oberhausen er «forsiktige optimister» med tanke på en mulig overgang. Det er tvilsomt om noen andre i verden er det.

Barcelona kvitter seg med Dani Alves, og Arsenal-back Héctor Bellerín linkes til den spanske storklubben. Sportsdirektør Roberto Fernandez omtaler backen som en «fantastisk spiller», men legger samtidig til at de ikke har noen konkrete planer om å hente 21-åringen. Det spørs om det er nok til å legge ryktet dødt.

Manchester United skal ha kastet seg inn i kampen om Juventus-stjerne Paul Pogba. Det er The Sun som mener å vite at den engelske klubben har lagt inn et bud på totalt 720 millioner norske kroner på sin tidligere spiller. Det vil i så fall være hakket større overgangssum enn klubben betalte for Angel Di Maria i 2014.

Den nyansatte Blackburn-manageren Owen Coyle ser ut til å få en tøff start i sjefsstolen på Ewood Park. For bare timer etter at den tidligere Bolton-, Burnley- og Wigan-manageren fikk jobben, begynte det å ulme blant fansen. En Blackburn-supporter startet raskt en underskriftskampanje for å få Coyle sparket fra klubben, og 499 personer har allerede skrevet under. I skrivet står det blant annet at Coyles managerkarriere har vært «en katastrofe», og at det ikke har noe å gjøre med hans tidligere bånd til rivalene Burnley.

The Times hevder at Chelsea ser på Liverpool-spiss Christian Benteke som et alternativ dersom de ikke klarer å hente den tidligere Chelsea-spilleren Romelu Lukaku. Antonio Conte ser på alternativer ettersom Diego Costa har blitt linket bort fra London-klubben, skriver avisa. Lukaku skal være villig til å lytte til sin gamle klubb.

Andre rykter:

• Manchester City er klare til å betale nesten 500 millioner for Athletic Bilbao-spiller Aymeric Laporte (Daily Telegraph).

• Schalke-ving Leroy Sane skal bli tett fulgt av speidere i Manchester City (Daily Mail).

• AC Milan avslo West Hams bud på Carlos Bacca ifølge agenten til spilleren (The Guardian).

• Emmanuel Adebayor vurderer lukrative tilbud fra Kina (The Sun).

• Martin Skrtel er nære en overgang til tyrkiske Besiktas (The Sun).

• Pep Guardiola ønsker seg ti nye spillere i Manchester City (Daily Mirror).

• Dani Alves blir sannsynligvis PSG-spiller (Daily Express).

• Everton forsøker å lokke Southampton-manager Ronald Koeman til klubben (Daily Mail).

* Dagbladet og FourFourTwo vil følge overgangsmarkedet Premier League-klubbene opererer i tett de neste månedene. De største overgangene i de andre store ligaene vil også bli omtalt. Følg med for de siste oppdateringene på db.no.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Fourfourtwo på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.