Liverpool-stopper ødela maskin under medisinsk test

Det er en grunn til at Brendan Rodgers kaller Mamadou Sakho for et monster.

KRAFTPLUGG: Her er Mamadou Sakho (t.h) i duell med Swansea-spiller Jonjo Shelvey. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix
KRAFTPLUGG: Her er Mamadou Sakho (t.h) i duell med Swansea-spiller Jonjo Shelvey. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpool fullførte overgangen til Mamadou Sakho på overgangsvinduets siste dag. Da Daniel Agger pådro seg en smell, fikk midtstopperen endelig sin debutkamp i Premier League mot Swansea forrige helg. Etter kampen kom det fram at den kraftfulle 23-åringen ødela en kardiovaskulær maskin da han gikk gjennom den medisinske testen i klubben.

- Hvordan vet du dette? Ja, det er sant!, sier Sakho til journalisten fra The Mirror, og utdyper:

- Det er sant at en av maskinene ble ødelagt. Noe gikk galt med den, så den måtte fikses, ikke forsterkes, sier Sakho.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har selv uttalt at Sakho ser ut som et monster på treningsfeltet.

- Sakho er 23 år, men han er en rutinert spiller. Han har internasjonale kamper og ser ut som et monster i trening. Han er en som er klar for å spille, og det er hva vi ønsker, har Rodgers uttalt ifølge Liverpool offisielle hjemmeside.

Kjempet hele livet Franskmannen viste mot Swansea at han kan være litt uvøren i spillestilen, og stormet flere ganger ut fra sin posisjon for å etterlate seg store rom for motspillerne. Sakho kjenner imidlertid til hva som er hans sterke side.

- Styrken er en av mine beste egenskaper, og jeg vil fortsette å utvikle min styrke siden det er en sentral del i mitt spill, sier Sakho.

Sakho har vært en kjemper i hele sitt liv. Han vokste opp i en tøff forstad til Paris Goutte d'Or, som går under navnet «Lille Afrika».

- Jeg vokste opp i et område i Paris som ikke bare er søtt og fint. I den alderen må du stå opp for deg selv og skaffe deg respekt, sier Sakho om oppveksten.

Mamadou Sakho spilte seks sesonger i moderklubben Paris Saint Germain.