Liverpool og sosiale medier

Liverpool storspilte. Så ba Statens vegvesen om å få tilbake arbeidsklærne sine

- Gratulerer med årets beste, skriver kollegaer om stunt på sosiale medier.

VEGVESEN-FARGET: Statens vegvesen vitset med likheten mellom deres arbeidsklær og Liverpools fotballdrakter. Foto: Kieran Galvin/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
VEGVESEN-FARGET: Statens vegvesen vitset med likheten mellom deres arbeidsklær og Liverpools fotballdrakter. Foto: Kieran Galvin/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Under tyske Jürgen Klopp ser det meste ut til å gå på skinner for Liverpool Football Club.

Det gjorde det også da laget møtte Crystal Palace på Selhurst Park lørdag. 4-2-seieren førte til en aldri så liten gratulasjon fra dem som sørger for at ting holder seg på skinnene her hjemme i Norge.

- Dere ser bra ut @LFC. Men kan vi få tilbake arbeidsklærne nå, skriver Statens vegvesen på Twitter.

I løpet av få timer har Twitter-meldinga fått god respons. Blant de som hyller påfunnet, er det statlige organets kolleger i Telenor.

- Gratulerer med en av årets beste, lyder tilbakemeldingen fra teleselskapet.

Der innlegget til Statens vegvesen har fått gode tilbakemeldinger fra Twitter-brukerne, så kan det også tolkes som et aldri så lite stikk til gutta på Anfield.

Roberto Firmino og resten har blitt roset for effektive angrepsspill, noe som har plassert laget på tredjeplass i Premier League, men tredjedraktene deres har ikke utelukkende fått skryt.

Før årets sesong havnet New Balance-designet på en liste over fotballverdenens styggeste drakter.

Fox Sports skriver følgende om drakta:

- Husker dere da Warrior lagde draktene til Liverpool? De var historisk stygge. New Balance har gjort det bedre enn forgjengerne inntil nå, men gode gud - hva skjedde her?

- Å få et fotballag til å se ut som søppel har aldri vært noen god idé, skriver kanalen videre i lista der også Juventus sitt tredjevalg, samt Norwich' sine kreativt mønstrede uniformer, brutalt slaktes.

UNIFORMER: Statens vegvesen sammenligner sine egne uniformer med Liverpools fotballdrakter. Her representert i form av Vegtrafikktilsynet. FOTO: DAG GRUNDSETH/NTB Scanpix arkiv
UNIFORMER: Statens vegvesen sammenligner sine egne uniformer med Liverpools fotballdrakter. Her representert i form av Vegtrafikktilsynet. FOTO: DAG GRUNDSETH/NTB Scanpix arkiv Vis mer